2777
2789

خانوما میخوام لیست کنم مهارتای بدرد بخورو که برم دنبالشون برای یادگیری📚

هر چی به ذهنتون میرسه و توی اطرافیانتونم دیدین که چقدر  هم برای خود طرف سود داشته از هرلحاظ و هم برای اطرافیانش داشته برام تعریف کنین لطفا😍💛🫂

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان انگلیسی و اشپزی خیلی به کارم اومد مخصوصا طی دانشجویی

درسته عزیزم🥰

ممنون از نظر زیبات🤍

زبان رو تا چه حد مسلطی؟

و اینکه آشپزی  هم غذاهای ایرانی رو بلدی هم فرنگی؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
نمیدونم اسمش مهارت میشه گذاشت یا ویژگی ولی حسن ظن داشتن خیلی باعث شده حالم خوب باشه و روابطم و حسنه ...

ممنون از به اشتراک گذاشتن نظرت عزیزم😘

بله مثبت فکر کردنم خودش یه هنره

خواهرم خیاطی بلده و خیالمون از بابت لباس و پالتو و اینا راحته البته که پول دوخت بهش میدیم ولی حب از ما قسطی هم قبول میکنه

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
خواهرم خیاطی بلده و خیالمون از بابت لباس و پالتو و اینا راحته البته که پول دوخت بهش میدیم ولی حب از ...

چقدر عالی عزیزم👌

به نطم خیلی خوبه آدم نزدیکش یه خیاط خیلی خوب باشه ها نه؟😉

درسته عزیزم🥰ممنون از نظر زیبات🤍زبان رو تا چه حد مسلطی؟و اینکه آشپزی هم غذاهای ایرانی رو بلدی هم ف ...

زبان رو واقعا در حدی که هر مشکلی داشتم انگلیسی داخل یوتیوب سرچ میکنم و ویدیوهای خارجی میبینم و سریع مشکلمو خودم حل میکنم واقعا راضی ام 

اشپزی هم سعی کردم همه نوعی بلد باشم و این خیلی هم دوره دانشجویی بهم کمک کرد هم وقتی رفتم خونه شوهر جلو خانوادش رو سفید شدم چون چیزایی درست میکردم که به عمر ندیده بودن 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

۱_استعداد داشتن تو پارکور و تریکینگ۲_بیخیال بودن نسبت به مسائل کم اهمیت

ممنون از ثبن نظرتون

پارکور و تریکینگ کجاها به دردتون خورده؟

خودم اصلاح و ابرو بلدم واسه مامانمم همیشه انجام میدم

تافل زبان داشتم تو دوره دانشجویی بدردم خورد و سرکارمم باز بدردم خورد

و البته شیرین زبونی  که خیلی بکارم اومده😅😅 خودم آدم شیرینی نیستم اتفاقا ولی اگه بخوام کسی رو راضی کنم حتما میتونم

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
زبان رو واقعا در حدی که هر مشکلی داشتم انگلیسی داخل یوتیوب سرچ میکنم و ویدیوهای خارجی میبینم و سریع ...

چقدر عالی که انقدر با استعدادی بانو😍

خوش بحال همسرت که خانوم با سلیقه ای مثل شما داره😘😘

میشه چند نمونه از غذاهارو البته اگه دوست داری بگی بهمون🤩

ممنون از ثبن نظرتونپارکور و تریکینگ کجاها به دردتون خورده؟

یه بار متاسفانه تو خیابون چند نفر افتادن دنبالم.کلاس هفتم بودم.تونستم از تیر برق برم بالا و بعد پریدم رد دیوار خونه مردم😁😁الان هم دارم به صورت حرفه ای کار میکنم

تریکینگ هم تو مدرسه به دردم خورده.از انتظامات فرار کردم 😂

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

خودم اصلاح و ابرو بلدم واسه مامانمم همیشه انجام میدمتافل زبان داشتم تو دوره دانشجویی بدردم خورد و سر ...

پس خوش سرزبون و شیطونی🤪😍

اصلاح ابرو رو خودت یادگرفتی  با کلیپ یا کلاس آرایشگری و اینا؟