یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرم خیاطی بلده و خیالمون از بابت لباس و پالتو و اینا راحته البته که پول دوخت بهش میدیم ولی حب از ما قسطی هم قبول میکنه
خدایا دلم معجزه می خواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش،
خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ...
خدایا دلم معجزه می خواهد
معجزه ای در حد خدا بودنت ...
درسته عزیزم🥰ممنون از نظر زیبات🤍زبان رو تا چه حد مسلطی؟و اینکه آشپزی هم غذاهای ایرانی رو بلدی هم ف ...
زبان رو واقعا در حدی که هر مشکلی داشتم انگلیسی داخل یوتیوب سرچ میکنم و ویدیوهای خارجی میبینم و سریع مشکلمو خودم حل میکنم واقعا راضی ام
اشپزی هم سعی کردم همه نوعی بلد باشم و این خیلی هم دوره دانشجویی بهم کمک کرد هم وقتی رفتم خونه شوهر جلو خانوادش رو سفید شدم چون چیزایی درست میکردم که به عمر ندیده بودن
خودم اصلاح و ابرو بلدم واسه مامانمم همیشه انجام میدم
تافل زبان داشتم تو دوره دانشجویی بدردم خورد و سرکارمم باز بدردم خورد
و البته شیرین زبونی که خیلی بکارم اومده😅😅 خودم آدم شیرینی نیستم اتفاقا ولی اگه بخوام کسی رو راضی کنم حتما میتونم
خدایا دلم معجزه می خواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش،
خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ...
خدایا دلم معجزه می خواهد
معجزه ای در حد خدا بودنت ...
ممنون از ثبن نظرتونپارکور و تریکینگ کجاها به دردتون خورده؟
یه بار متاسفانه تو خیابون چند نفر افتادن دنبالم.کلاس هفتم بودم.تونستم از تیر برق برم بالا و بعد پریدم رد دیوار خونه مردم😁😁الان هم دارم به صورت حرفه ای کار میکنم
تریکینگ هم تو مدرسه به دردم خورده.از انتظامات فرار کردم 😂
جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)