2777
2789
عنوان

خانومایی که رابطه داشتن میتونین یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 57 پست
با این اطلاعات جامع و کامل از بدنت ازدواجم کردی؟

به اون دستمون هم گفتم عزیزم من تا به الان هیچ وقت همچین چیزی نه سوال بود برام و نه اهمیتی داشت برام که برم دنبال جوابش و نه تو موقعیتش بودم وقتی با دوستام مشورت کردم دیدم هستن موردای مشابه که با احتمال کم باردار شدن ترسیدم تاپیک زدم از شما عزیزان هم بپرسم دلیلی بر مسخره کردن و هیت گرفتن نداشت که،و اینکه من ۲۳ سالمه همسرمم ۲۶ هرچی گفتن نه ممکن نیست بازم احتیاط شرط عقله،پدر من حساسه و اگه حامله باشم برام عروسی نمیگیرن،امیدوارم توضیحات کامل باشه عزیزم♥️

همون آقا هست که مجازی آشنا شدی اینقدر زود عقد کردی که الان چهار ماهه ازدواج کردی

نه من با اون اقا دیگه صحبتی نداشتم،همسرمو از طریق یکی از اشناها دیدم چند وقتی صحبت کردیم کلاس مشاوره رفتیم و خب قسمت شد که ازدواج کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من با اون اقا دیگه صحبتی نداشتم،همسرمو از طریق یکی از اشناها دیدم چند وقتی صحبت کردیم کلاس مشاوره ...

آخه گفتی چهار ماهه عقدی بعد خرداد با اون آقا حرف می‌زدی یعنی هم زمان با همسر فعلیت آشنا شدی 

حالا کاری به این ندارم ولی اینجور کسی حامله نشده 

عزیزم تو ک همچین خانواده ای داری چرا میری دنبال اینکارا؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم شوهرمه نمیتونم نه بهش بگم که😭😂

خب اگ شوهرته پس چرا خانوادت حساسن و از رو شرت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آخه گفتی چهار ماهه عقدی بعد خرداد با اون آقا حرف می‌زدی یعنی هم زمان با همسر فعلیت آشنا شدی حالا کار ...

😐😂خیر از برج دو دیگه باهاشون صحبت نکردم 

از خرداد باهمسرم اشنا شدم 

چون خانواده هامونم در جریان بودن تصمیم گرفتیم رسمی کنیم

۵ مرداد اومدن خاستگاری 

۱۳ مرداد عقد کردیم 

الانم که با اجازه عقدیم

عید هم عروسیمونه

اگه دوست داشتید کارت دعوت بفرستم با خانواده تشریف بیارین😌😂

عقدیم چون و اینکه ما بد میدونیم تو نامزدی حامله شدن اینطوری عروسی نمیگیرن برامون

خب پس دیدی خانواده ی حساسی داری 

رعایت کن یه مدت چیزی نمیشه

😐😂خیر از برج دو دیگه باهاشون صحبت نکردم از خرداد باهمسرم اشنا شدم چون خانواده هامونم در جریان بودن ...

نخیر 

خوشبخت بشی 

ولی کلاس های قبل آزمایش یا توی دبیرستان زیست یا کودک یاری  یا دانشگاه اگه رفته باشی چون ۲۳هستید میگن که اینجور بارداری صورت نمیگیره 

قرص هم الکی نخور میدونی چقدر عوارض داره تازه با رابطه کامل تو یک سال اورژانسی تهش دوبار میشه خورد 

نخیر خوشبخت بشی ولی کلاس های قبل آزمایش یا توی دبیرستان زیست یا کودک یاری یا دانشگاه اگه رفته باشی ...

اره شاید نخورم ضرر داره خوندم عوارضشو،بله من شیمی میخونم عزیز ولی جدا تو دانشگاه کسی چیزی نگفته ازش😂