2777
2789
عنوان

خانومایی که رابطه داشتن میتونین یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اورژانسی و چطوری مصرف کنم؟امروز رابطه داشتیم فردا بخورمم جوابه؟و اینکه قیمتشو میدونید؟

تا ۷۲ساعت باید بخوری 

قیمتش پایینه دقیق نمیدونم چون شوهرم میگیره همیشه واینکه نخوری هم میشه نترس باردار نمیشی اگه منی داخل واژن نریخته

وای خیلی استرس دارممم بنظرت قرص و چجوری مصرف کنم؟یدونه بسه؟و اینکه قیمتشو میدونید؟

فک‌ کنم تا ۷۲ ساعت بعد از رابطه وقت داشته باشی بخوری ولی هرچی زودتر بهتر 

مصرفشم همون روش نوشته

خیلی گرون نیس نمیدونم من خودم نخریدم تا حالا

تا ۷۲ساعت باید بخوری قیمتش پایینه دقیق نمیدونم چون شوهرم میگیره همیشه واینکه نخوری هم میشه نترس بارد ...

نه اصلا نریخت فقط یه لکه رو قسمت بالای شورتم ریخت،واینکه تا سه روز روزی یدونه مصرف کنم؟یا کلا یدونه کافیه

به نظرم این که شما بعد چهار ماه عقد دارید اصلا اسمش رابطه داشتن نیست که حالا فک کنی وای حامله نشم تازه قرصم میخوری 

وقتی تازه لباس زیرت رو دربیاری اونوقت جفتتون سورپرایز میشید که پس این بود 

نه اصلا نریخت فقط یه لکه رو قسمت بالای شورتم ریخت،واینکه تا سه روز روزی یدونه مصرف کنم؟یا کلا یدونه ...

هر بسته قرص اورژانسی دو عددی هس یدونه شو میخوری یدونه دیگه رو. بعد ۱۲ساعت میخوری همین 

به نظرم این که شما بعد چهار ماه عقد دارید اصلا اسمش رابطه داشتن نیست که حالا فک کنی وای حامله نشم تا ...

اره واقعا من چون خانوادن دو طرف مون سخت گیرن اجازه ندادم زیاد پیش بریم تا عید که ازدواج کنیم

من در عحبم از این سوال یعنی شاید در حد دختر دوازده ساله باشه این سوال؟!!!!

عزیزم اینکه تا حالا تجربه نداشتم دلیلی هم نداشتم دنبال یاد گرفتن و یا خوندنش برم و اینکه اطلاعی نداشتم اومدم تو گوگل سرچ کردم استرس گرفتم گفتم از شما عزیزان هم بپرسم که خیالم راحت باشه دلیلی نداره مسخرم کنید دوست عزیز