2777
2789

بیوتین+b1 عالیه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت آب پیازه ؟چقد استفاده کنم اینارو بهم بگو 

خودم استفاده نکردم ولی خیلی شنیدم خوبه...پیازو رنده کن تو شامپوت بعد بذار 15روز بمونه..بعد 15روز ازش استفاده کن...هم آبشو میتونی بگیری هم رنده شدشو کامل بریزی تو شامپو...خودمم میخوام انجام بدم 

همه چی داره عاااالیییی اتفاق میفته....مرسی خداجونم
خودم استفاده نکردم ولی خیلی شنیدم خوبه...پیازو رنده کن تو شامپوت بعد بذار 15روز بمونه..بعد 15روز ازش ...

هر روزم باید تکونش بدی شامپو رو تا ۱۵زوز...اگ بتونی همون پیازو رنده کنی و رو سرت ماساژ بدی هم خیلی خوبه ... اما بخاطر بوش نتونستم اینکارو بکنم...تو شامپو راحتتره

بلد نیستم لینک بذارم ولی به تاپیک راههای زیباتر شدنgandomiii و تاپیک کسایی ک میخوان خوشکلتر  باشن مامان الی هم سر بزن...تجربه های جالبی اونجا نوشته💜

مرسی خودت استفاده کردی ؟ جواب داده ؟

بله استفاده کردم ونتیجشم  دیدم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜