2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بهم گفت همه زنا بی عرضه شدن یه بچه هم نمیتونن بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 149 پست

بهش بگو کاش زنای قدیم جای اینکه فقط فکر زاییدن و دادن باشن فکر تربیت کردن هم بودن که بچشون وقتی زن گرفت انقد وقیح نشه 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همون جمله‌ی آخرت که میگی بهش حق میدم فهمیدم چرا با همچین کسی ازدواج کردی.

بهش حق میدی دیگه ما چی بگیم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

فردا رفت زن گرفت نیای تاپیک خیانتو طلاق بزاریا چون خودت پیشنهاد دادی بهش😂😂😂

شما بخون با دقت فردا شوهر کردی بدونی چی جواب شوهرتو بدی جناب پرنسسعلی

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

والا راست میگه خواهرجان قدیم ۱۰تا میآوردن الان یکی رو بزور میارند....نمونه ش خودم دوتا آوردم رفتم اون دنیا و اومدم....مادرم ۶تا آورد الان از من سالم تره....مادر مادرم ۱۵بچه آورد هنوزم زنده....سالم فقط کهولت سن داره....بخند بابا یه جوری ردش کن....اهمیت نده شوهر منم میگه نتونستی زایمان کنی سزارین شدم....قدیم والا شیر زن بودن....الانا ببخشید بلانسبت بعضی خانم ها فقط زبوناشون سه متر درازه....ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم البته بماند مردا ش هم همچی جنمی ندارن....

اخه چند ساله دم نزده دیگه اونم آدمه خسته شده چی بگم

نه اسی هرچند سال هرمشکلی ادم باید یارش الویتش باشه نه این خرفو بزنه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️