2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بهم گفت همه زنا بی عرضه شدن یه بچه هم نمیتونن بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 149 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا از همچین خری میخوای بچه بیاری؟ مشکل از خود زناس

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

میگفتی شایدم مشکل ازمرداهست درصدزیادی ازمشکلات ناباروری مقصرش مرداهستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فردا رفت زن گرفت نیای تاپیک خیانتو طلاق بزاریا چون خودت پیشنهاد دادی بهش😂😂😂

در دیزی بازه حیای گربه ی بی صفت که شوهرش باشه کجا رفته ؟😕

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

بگو آخه دهن سرویس اگه تو مشکل داشتی من یه کلمه بهت نمیگفتمبگو خدا شاید تورو لایق ندیدهبگو از بس شما ...

مرد بدی نیستش

ولی خوب دلش بچه میخواد دیگه اونم گناهی نکرده من کاملا بهش حق میدم😞

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

بگو تو که خوب عرضه تو نشون دادی با این حرف زدنت

من یه سال اقدام بودم هی این دکتر اون دکتر فقط مادرشوهرم می دونست انقدر بهم زخم زبون زد انقدر اذیتم کرد بعد یه سال فهمیدم ایراد از پسر خودش بود به خدا با جواب آزمایش رفتم خونه ش ریدم بهش گفت جوابو بده خودم ببرم دکتر گفتم ببر پسرتم ببر هر جهنمی که دوست داری بعدش دیگه لال شد زنیکه حمال

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

الان از هر ده نفر هشتا تنبلی تخمدان گرفتن خیلیا ناباروری ثانویه گرفتن طرف پنج سال پیش بچه دار شده سالم بوده ولی الان دیگه نیست معلوم نیست چه زهرماری دارن به خورد مردم میدن که همه درگیر نازایی شدن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

قدیما مردم زود میخوابیدن زود بلند میشدن هورموناشون درست بود قاطی نبود مثل ما غذا ها ارگانیک بود

هزارتا مشکل اعصاب روانی بودن نبود

حالا خدارو میخواستم ببینم مشکل از مرد باشه اونوقتم بلبل زبونی میکنه

💍♥️

حالا مشکل فقط از شماست؟بگو زاییدن که عرضه نمیخواد تربیت عرضه میخواست که مادر تو نداشتوالا

اره من پرولاکتین بالا دارم و تنبلی تخمدان 

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔