2777
2789

من 5سال ازدواج کردم...موفق به بارداری نشدم...شوهرم هم واریگوسل خفیف داره ..تمام مراحل پزشکی رفتند بهش دارو تجویز کردند...میخوام بدونم اینجا کسی هست با دارم مشکل حل شده باشه بچه دار بشه؟؟؟

من 4 سال ازدواج کردم 

تا حالا اقدام برای بچه نداشتیم و تصمیمش و نداریم. 

ولی شوهرم  پارسال درد داشت رفتیم دکتر گفت واریکوسله

عمل کرد نمیدونم برا بچه مشکل داریم یا نه

ولی جدیدا سرد شده خودش بهم گفت... شاید عملش موفق نبوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4 سال ازدواج کردم تا حالا اقدام برای بچه نداشتیم و تصمیمش و نداریم. ولی شوهرم پارسال درد داشت رف ...

چرا مجدد سونوگرفی نمیره یا ازمایشاسپرم اینا نمیده تا ببینه مشکل چیه

من 4 سال ازدواج کردم تا حالا اقدام برای بچه نداشتیم و تصمیمش و نداریم. ولی شوهرم پارسال درد داشت رف ...

من الان شوهرم کارش ول کرده درگیر این واریگوسل شده تا مشکل حل کنه ..اقدام به بارداری بکنه....دارو ایناا دکترااا بهش دادند....نمیدونم چرا گیر داده به عمل جراحی ؟؟.نمیدونم با دارو خوب میشه؟؟؟؟

من الان شوهرم کارش ول کرده درگیر این واریگوسل شده تا مشکل حل کنه ..اقدام به بارداری بکنه....دارو این ...

بستگی به شدتش داره 

اگه دکتر گفته دارو بخور پس با دارو اوکی میشه

دکتر به شوهرم گفت باید عمل کنی 

هر دو طرفم عمل کرد

آره باید بریم جدیدا متوجه این موضوع شدیمنمیدونم سرد مزاج شدن ربطی به واریکوسل داره یا نه

من آقامون ک نگاه میکنم اذیت میشه خیلی ناراحت میشم....نمیدونم چ کاری براش بکنم.؟؟؟ به نظرم همین فردا پیگیرش باش ...نزار وقت تلف بشه

بستگی به شدتش داره اگه دکتر گفته دارو بخور پس با دارو اوکی میشهدکتر به شوهرم گفت باید عمل کنی هر دو ...

خیلی خفیف هست درد کم داره....دکتراا بهش دارو داده ....دعا کنید خوب بشه....واقعااا سخته اذیت میکشنند ....شوهر شمااا هر دو طرف عمل کرد ....خودش متوجه تغییرات نشد

خیلی خفیف هست درد کم داره....دکتراا بهش دارو داده ....دعا کنید خوب بشه....واقعااا سخته اذیت میکشنند ...

ایشالا خوب میشن

آره واقعا خیلی درد بدیه

من همسرم بیچاره یه تایمی نمیتونست راه بره از درد

بله هر دو طرف و عمل کرد

ایشالا خوب میشنآره واقعا خیلی درد بدیهمن همسرم بیچاره یه تایمی نمیتونست راه بره از دردبله هر دو طرف ...

الان در چ حالی هست.بهتر شدند؟؟؟تحت درمان پزشک هستند...؟؟؟یا بعد عمل بازم درد ورم داغ حرارت بیضه دارند؟؟

الان در چ حالی هست.بهتر شدند؟؟؟تحت درمان پزشک هستند...؟؟؟یا بعد عمل بازم درد ورم داغ حرارت بیضه دارن ...

نه خداروشکر درد و ناراحتی نداره کلا خوب شد. 

ولی راجب باروری حقیقت نمیدونم چون تصميم به بچه دار شدن نداریم فعلا

تحت درمان نیست دیگه، سه ماه بعد از عمل رفتیم دکتر گفت اوکیه دیگه نیازی به دارو و اینا نیست خوب شده. 

ولی بازم باید آزمایش بده خیالمون راحت بشه بعد ها مشکل ساز نشه

نه خداروشکر درد و ناراحتی نداره کلا خوب شد. ولی راجب باروری حقیقت نمیدونم چون تصميم به بچه دار شدن ن ...

پس از من میشنوی اقدام به بچه دار شدن بکن..تا فرصت هاا از دست نرفته....یه وقت به خودت میای میبینی به ای کاش افتادن گفتن میافتی