2777
2789

خواهشا اگه توی بازار فارکس کار کردین جواب بدین، کسی آیه یاس نمیخوام برام بخونه. با تشکرررر

دو ماه دوره معامله گری پور صمدی نگاه کردم و به مدت دو ماه رو دمو کار کردم، ده روز هست پول واقعی وارد کردم، یک روزه ۱۴ دلار ضرر دادم. امروز پنج دلار سود کردم طمع کردم چند تا معامله دیگه باز کردم هی خواستم جبرانش کنم شد ۱۴ دلار، خییییییلی دپرس و ناراحتم. اصلا به کل اعتماد به نفسم اومد پایین. سر درد گرفتم، امروز خیلی فشار و استرس کشیدم. دیگه لپ تاپو خاموش کردم گذاشتم کنار، اما از فکرم بیرون نمیره. اگه تجربه ای دارین بگین ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم دو سه روز پیش ۵عزارتا از دست داد پسر خاله ش یک میلیارد و ششصد هفتصد اینا داره دیگه باید به خودت ...

من پول کمی فعلا وارد کردم تا یادش بگیرم. اما امروز خیلی اشتباه کردم و احساسی جلو رفتم، خب پسرتون دیگه کلا فارکس رو گذاشت کنار؟ من قصد جا زدن ندارم تا کامل یادش بگیرم

ادامه نده ترید کردن اصن کار راحتی نیس . سختی فیزیکی نداره . ولی سختی روحی روانی بشدت داره .تا معتادش ...

سختی روحی روانی رو کاملا قبول دارم اما اگه یاد بگیری شغل خیلی خوب و پر درامدیه

من پول کمی فعلا وارد کردم تا یادش بگیرم. اما امروز خیلی اشتباه کردم و احساسی جلو رفتم، خب پسرتون دیگ ...

نه  اصلا اون عشقشه این کار ،تا حالا چندین بار این مشکل براش پیش اومده و صفر شده و دوباره شروع کرده 

فقط و فقط احساسی عمل نکن رمز موفقیت همینه پسر منم ضعف خودش رو تو همین می‌دونه اون نزدیک سه ساله داره کار میکنه

نه اصلا اون عشقشه این کار ،تا حالا چندین بار این مشکل براش پیش اومده و صفر شده و دوباره شروع کرده ف ...

ممنون از راهنماییتون تمام سعیمو میکنم انشالله موفق بشم چون منم شروع نکردم که بخوام جا بزنم