2777
2789
عنوان

کجا می رید که حالتون خوب کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 41 پست
من دختر خاله ندارم و آرزوم بود داشتم. با دوست هام هم بیرون نمیرم. خواهرمم پایه نیست. شوهرمم همه اش م ...

با دختر خاله هام عشق میکنیم خونه نزدیک دریا دارن میتونیم بریم لب ساحل 

با هم میگیم و میخندیم 

الان ب خاطر بچه هامون ک مدرسه میرن کم میبینیم همو

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دختر خاله هام عشق میکنیم خونه نزدیک دریا دارن میتونیم بریم لب ساحل با هم میگیم و میخندیم الان ب خ ...

خوش به حالت من از بچگی آرزوی دختر خاله داشتم در عوضش 8 تا پسر خاله دارم که 7 تاشون زن گرفتن و زن هاشون هم با ما رفت و آمد زیاد ندارن. کلا خیلی تنها شدم

خوش به حالت من از بچگی آرزوی دختر خاله داشتم در عوضش 8 تا پسر خاله دارم که 7 تاشون زن گرفتن و زن هاش ...

الهی عزیزم  ...کاش نزدیکم بودی هر روز میرفتیم پیاده روی 🤗🤗🤗

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

وای یعنی چیاین یه مشکل حاده باید اهل گردش باشه یعنی چی

یکی از مشکلات من همینه. از نظر شوهرم بیرون رفتن باید دلیل خاصی داشته باشه مثلا مهمونی، خرید، دکتر؛ مسافرت و ... همینجوری اهل چرخیدن نیست

چند سالتونه؟ منم وقتی 25 سال تا 35 سالم بود دائم با دوست پسرم اینور و اونور بودم. یادش بخیر

من و همسرم هردو  ۳۲

یه مدته مشغله مون زیاده نمیریم

ولی خوب درکل همسرم ماهی چندروز خونس

همون چند روزم از تابستون نمیشه بریم