2777
2789
عنوان

همسرم

154 بازدید | 20 پست

اول این که بگم چون بدهکار هست من توقع هیچی ازش نداشتم مثل دخترای دیگه 

طلای نشون و نامزدی خلاصه شد تو یه انگشتر خیلی خیلی سبک در صورتی که اطرافیانم کلی خرید طلا داشتن من چون بدهکار بود توقع هیچی ازش نداشتم خیلی وقتا کوتاه اومدم هیچی نخاستم دیشب تلفنی بحثمون شد 🥲بهم گفت تو کمر منو خورد کردی گفتم یعنی چی گفت از ۳۰۰ ناحیه کمرم خورد کردی گفتم آره اگه ازت کشیده بودم و راه به راه توقع بی جا داشتم کمرت خورد نکرده بودم بهش گفتم باهمه چیت کنار اومدم زخم زبون زدنات از چیه خلاصه یکم دعوامون شد بعدش یه ببخشید الکی گفت جوری که انگار میخاست از سرش باز شه همین...صبحم پیام داد فقط جوابش ندادم بنظرتون کارم درسته؟ حق دارم ناراحت بشم ؟از جای دیگه ناراحته سر من خالی می‌کنه مزد کوتاه اومدن و درک کردنام دارم میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی ازش بخام میگه بدهکارم مجبورم کوتاه بیام بعدم جوابمو اینجور بده

لا اقل ی بار ی کاری حرکتی بزنه آدم دلخوش امیدوار بشه 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
همیشه همینطور هرچی باهاشون بسازی نمک نشناس ترمیشن این یه قانونه

بله موافقم 🥲تولدم اومد هیچ کاری نکرد روز زن میاد یه شاخه گل بهم نمی‌ده واقعا خسته شدم حداقل توقع این حرفو نداشتم ازش بعد این همه درک کردن...بنظرتون اگه تماس گرفت جواب بدم یانه؟چی بگم بهش 

اشتباه منو نکن 

ساده و راحت نگیر بعدا میشه برات وظیفه یا اینکه میگه میخواستی میکردی 

بذار ببینه که باید خرج تو بکنه باید بهت ارج بده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اشتباه منو نکن ساده و راحت نگیر بعدا میشه برات وظیفه یا اینکه میگه میخواستی میکردی بذار ببینه که بای ...

باشه عزیزم...وقتی میخام و بدهکاری رو اولویت قرار میده چیکار کنم الان اگه تماس گرفت جواب بدم یا نه ؟