2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 20 پست
بله موافقم 🥲تولدم اومد هیچ کاری نکرد روز زن میاد یه شاخه گل بهم نمی‌ده واقعا خسته شدم حداقل توقع ای ...

فعلا جوابش نده تا بدونه ناراحتی به روش بیار که ناراحتی حالا که اون نمی‌بینه تو قناعتت رو بکن تو چشمش بهش بگو من اینکار رو بخاطر تو کردم وگرنه دوس دارم همه چی داشته باشم ازاین به بعد هم برا خواسته هات کوتاه نیا که یه عمرعذاب نکشی 

باشه عزیزم...وقتی میخام و بدهکاری رو اولویت قرار میده چیکار کنم الان اگه تماس گرفت جواب بدم یا نه ؟

جواب بده ولی سر سنگین باش 

مثل هر روز حرف نزن 

بذار بفهمه که ناراحتی 

ببین من خیلی کوتاه آمدم 

وقتی ب خودم آمدم دیدم ۴سال گذشته و من باز دارم برا زندگی که با ۱۴تا سکه خامم کرده پول جمع میکنم و هر چی میخریم ب این خودش میشه 

ولی دیگه فهموندی بهش که منم هستم ولی تا موقعی که این زندگی برا دوتامون باشه ن یکی که همیشه کم بخوره کم خرج کنه آخر سری هم سودش بره برا یکی دیگه 

از من ب عنوان خواهر بزرگ یا کوچیک این حرفم رو قبول کن ب خودت بهاااا بده تا ارزشت حفظ شه و وظیفه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب بده ولی سر سنگین باش مثل هر روز حرف نزن بذار بفهمه که ناراحتی ببین من خیلی کوتاه آمدم وقتی ب خو ...

همین جورن کلا طول روز سرکاره بهش زنگ میزنم نمی‌تونه صحبت کنه شبم رفیق هاش پیشش هستن کلا وقتی برام نمیزاره بعدم این شده جوابم