2777
2789

دیروز خونه خالم بودم اونم بود اونقدر گفت بدبختم بیچاره شدم سرمونو خورد 

بزارید زندگیشو بگم آخه کجاش بدبخته این

خودش ۲۲ ۲۳ سالشه 

میشه گفت خوشگله اما نه آنچنان بی نقصا ولی باز خوشگله

هیکلش هم بدنیست خوبه

از لحاظ اخلاقی یجوره یه روز میبینی بچه پیغمبره خیلی مهربون و دور از گناه یه روز تو فازهای حسادته یه روز ‌‌..‌

شوهرش هم خوش قزاقستان اما نه به اندازه دختر خالم

پدرشوهر و مادرشوهرش و ... هم بد نیستن گاهی خیلی باهاش مهربونن گاهی نه

مثلا یبار جاریش یه. کادوی گرون واسش خریده بود

یا جز یکی از خواهرشوهرا هیچکدوم جلو روش بهش توهین نکردن

یا پدرشوهره همش طرفدارشه 

یا یکی از خواهرشوهراش تو خونه تکونی اینا کمکش کرده

مادرشوهره هم دوسش داره

فقط تنها مشکلش اینکه اونا هم تو یه ساختمونن 

خونش هم شیکه زیاد بزرگ نیس ولی قبلا که اون یکی جاری ها اونجا بودن یه اتاق ۶۰ ۷۰ متری بوده بدون امکانات

این که رفت ده متر اینا بهش اضافه کردن

سرویس و حمام در آوردن

و کلا بازسازی کردن اونقدر خوشگل شده که نگم

تمام وسایلاش شیک و مدرنه با اینکه خالم اینا جهاز زیاد ندادن 

طلا داره تا گردنش چندتا چندتا النگو و انگشتر و گردنبند 

تو خورد و خوراک هم مشکلی نداره حداقل هارو همیشه داره بقیه چیزارو هم اکثرا می‌خرن یخچالی هیچوقت خالی نیست

ولی تو لباس بل شوهرش مشکل دارن

این اهل ولخرجی اون اهل جمع کردن

گاهی میبینی زیاد می‌خره گاهی هیچی

سفر و تفریح هم گاهی میرن گردش های کوتاه بیشتر میرن

هر یکی دوسال یکبار هم سفر میرن

شوهرش خیلی تمیزه دختر خالم برعکس اهل کثیف کردن و اینا و تنبله سر همین شوهرش دعواش میکنه اینم خودشو میزنه به بدبختی

شوهرش اصلا اهل رفیق بازی و مشروب و دود و خیانت نیست

زیادی هم جلو پیشرفتش نمیگیره 

کلاس خیاطی میرفت 

و قراره بره گواهینامه بگیره

تازه داره واسه کنکور هم میخونه بعد چند سال یادش افتاده

بچه هم دختر خالم بیشتر از یکساله حامله نمیشه شوهرش که عاشق بچس چیزی نمیگه حتی دیگه حرف بچه رو پیش نمیکشه

آنچنان پولدار نیستن ولی دستشون به دهنشون میرسه

شوهرش ماشین و یکم سرمایه داره

خونه هم پدرشوهرم یا قراره واسشون بخره یا همون خونه رو بزنه به نامشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا خودش چرا فکر میکنه بدبخت

هر روز یچیز میگه یه روز میگه مستقل نیستم یه روز میگه شوهرم بداخلاقه دعوا میکنه یه روز میگه خانوادش اذیت میکنن یه روز میگه پول ندارم

هر روز یچیز میگه یه روز میگه مستقل نیستم یه روز میگه شوهرم بداخلاقه دعوا میکنه یه روز میگه خانوادش ا ...

واقعا استقلال نداشتن اینجوریه. هیچوقت اون آرامش درونی و نداری. هرچقدرم اطرافیانت ادم های خوبی باشن

این بچه دار که شد ایقد بدبختی سرش هوار میشه که اینا از یادش میره😂

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

واااای 

انقد ک تو تاپیک بیخود زدی همه ما از جزئیات زندگیت باخبرم تاپیکهای قبلی ک مادرتو میگفتی اینم دختر خالت نیست خودتی 

حالا ی نصیحت برات دارم دیگه ازدواج کردی تموم شده رفته انتخابتو کردی چ خوب چ بد حالا همشششش بخوای ب این جور چیزا بپردازی از اصل زندگیت میفتی بالاخره زندگی ک بدون مشکل نیست همممه مشکلاتی دارن

صمنا برای وقت دیگران ارزش قائل باش 

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️