2777
2789
عنوان

میخای راحت با گوشی پول دربیاری

103 بازدید | 10 پست

شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-y2mrz ثبت‌نام کنید و 5 میلی هدیه بگیرید!

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-y2mrz

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

رو این لینک بزنین بعد کد معرف 

mili_y2mrz

رو وارد کنین هم ب خودتون پول میده هم من،راحت هم میتونین برداشت کنین،من خودم دارم کارمیکنم و کاملا واقعیه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این کار کردم اما اصلا نمی تونی برداشت کنی

منکه برداشت کردم 

چطوری اصلا نمیشه برداشت کرد. همش الکی است

شماره حساب دادم واریز شد ب حسابم،همون قسمت فروش،نه اصلا الکی نیست،اگه وارد حسابم نمیشد مرض داشتم کارکنم

شماره حساب دادم واریز شد ب حسابم،همون قسمت فروش،نه اصلا الکی نیست،اگه وارد حسابم نمیشد مرض داشتم کار ...

کجا. شماره حساب دادی.  آیا شما چیزی ازشون خریدی.  هدیه بهتون دادن آیا براتون ارسال شد. یا نه باید اول چیزی ازشون بخری. 

کجا. شماره حساب دادی. آیا شما چیزی ازشون خریدی. هدیه بهتون دادن آیا براتون ارسال شد. یا نه باید او ...

نگاه هرکی با کدت بیاد پنج میلی بهت میده که ارزشش۲۳تومنه،من مثلا ده نفر با کد معرف من اومدن شد۲۳۰تومن تو قسمت فروش زدم مقدار رو بعد شماره حساب دادم پول اومد حسابم

نگاه هرکی با کدت بیاد پنج میلی بهت میده که ارزشش۲۳تومنه،من مثلا ده نفر با کد معرف من اومدن شد۲۳۰تومن ...

باید ما ه با بدی بعد هم ازم به عنوان کارمزد  از پولم کم کرد. و بعد پول واریز کرد

نگاه هرکی با کدت بیاد پنج میلی بهت میده که ارزشش۲۳تومنه،من مثلا ده نفر با کد معرف من اومدن شد۲۳۰تومن ...

راستی. این هم ثبت نام کن.  خیلی خوبه👇

۵۰هزار تومن به دعوت شونده و دعوت کننده میده فقط با ثبت نام و احراز هویت در سایت خونه متری فقط قبلش باید کد دعوت رو بزنید اگه نمیزنید هیچ هدیه ای بهتون تعلق نمیگیره احراز هویت فقط با کد ملی و تاریخ تولد کد دعوت aljmu1yseeq4p5mx برای دریافت لینک ثبت نام پیام بدین گول بقیه رو نخورین که ۲۰۰ یا نمیدونم ۱۵۰ میدن اصلا همچین چیزی نیس بابت دعوت هر نفر ۵۰ تومن میدن.