2777
2789
عنوان

میخوام بعد سالها برم دیدن بچم

13423 بازدید | 311 پست

سلام 

اطلاعات حقوقی دارم ، حکم دیدار هم همینطور 

ولی بنا ب دلایلی تا حالا اقدام نکردم(لطفا نپرسید در این مورد، تمام کسایی ک میگن اشتباه کردی و مادر بدی بودم و فلان حق دارن ، اونا خوبن من بد و یادشون باشه ک اول با کفش کسی راه برن بعد قضاوت کنن)

حالا میخوام برم قبل از اقدامات قانونی بچه م رو ببینم و باهاش صحبت کنم، و ی جورایی آماده بشه ،

متاسفانه خانواده پدریش هم همکاری نمیکنن در این مورد و مجبورم از طریق مدرسه ورود کنم(مدرسه ،کلاس و همکلاسی ها و کارنامه سال های قبل و ...رو همه رو میدونم و دارم)

اما میترسم مدرسه همکاری نکنه ، یا بچم پس بزنه ، یا اختلال تو آموزش و مدرسه براش ایجاد بشه

میشه راهنماییم کنید؟

لطفا جز راهنمایی کامنت نزارید و دل نشکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندساله ندیدیش لطفا نرو و ارامششو بهم نزن روانشو میریزی بهم افت تحصیلی پیدا میکنه درگیری ذهنی براش درست میکنی تو هرچی هم بگی قطعا قبولت نمیکنه 

مدرسه هم همکاری نمیکنه چون براشون دردسر میشه اگه پدرش شکایت کنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مدرسه نرو.شاید اون بچه به همکلاسی‌هاش چیزای دیگه گفته باشه.اونجا امنیتش رو خراب نکن.تا میتونی بیرون باهاش دیدار کن

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

کاش تابستون این کار رو کرده بودی.الانم حتما از یه روانشناس کمک بگیر تا تخصصی راهنماییت کنه.من قضاوت نمیکنم ولی لطفا قبل از دل خودت به فکر روح وروان بچه باش وبا کار تخصصی پیش برو نه با راهنمایی ما