2777
2789
عنوان

میخوام بعد سالها برم دیدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 13555 بازدید | 311 پست

سلام عزیزم امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه 

من پدرو مادرم ازهم جدا شدن بعد از 3 یا4 سال مادرم از طریق مدرسه میومد منو میدید والا راستش خوشحال میشدم ولی باعث میشد کلا تا چند روز اصلا به فکر درس و مدرسه نباشم و زده میشدم از خانواده پدری .

یه سوال میخوای بیاری پیش خودت؟

حق ملاقات آخر هفته هارو دارم ک تاالان بخاطر ارامششون و تو کشمکش نیافتادنشون نرفتم، خیلی کوچیک بودن

اشتباه کردی خیلی اشتباه کردی مخصوصا که میگی حق ملاقات داشتی و خودت نرفتی بچه هات چطوری قبولت کنن اخه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دخترت با اکراه قبولت کنه ولی اگه پسرت یادش نیست قطعا قبولت نمیکنه . ولی اسی اتیش تو زندگیشون می ...

کلی فیلم و ویس و...دارم ک بزرگتر بشن و درک کنن بعدا مثلا ۲۰ سالگی ب بعدشون،  بهشون نشون میدم ولی الان اگر پسم بزنن نمیتونم از گذشته بهشون بگم و دلیل بیارم برای دوتا بی‌گناهی ک هیچ درکی از مسائل بزرگترا ندارن

فقط میرم .همین

بزرگتر ک شدن دوباره میرم سراغشون یا میان، اون موقع حتما یادشون میاد ک من رفتم و تلاشم رو کردم و خودشون نخواست ببیننم. 

دیگ نمیگن حتی تلاشم نکردی برامون

بلهخیلی کوچیک بودن ولی دخترم منو میشناسه

الان هدفت از دیدنشون چیه؟ میخوای فقط هفته ای یکبار ببینیشون یا میخوای بیاریشون پیش خودت؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اسی لطفا اگه تونستی ببینیش اصلا بد پدرش و خانواده پدریشو نگو 

طفلک همه چشم و امیدش به اوناس و حقیقت اینه ک هیچ دل و امیدی به شما نداره پس از اونام روندش نکن 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

دوره اوله حدود ۳_۴ سال

اول تشخیص بده شما را میخواهد .بعد سه چهار سال خوشحال میشه یانه .وگرنه به عنوان مزاحم شکایت میکنند ازت .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اشتباه کردی خیلی اشتباه کردی مخصوصا که میگی حق ملاقات داشتی و خودت نرفتی بچه هات چطوری قبولت کنن اخه

اشباهت نکردم ، اون موقع شرایطم ایجاب می‌کرد 

و متاسفانه مشکلاتی ک خانواده پدریشون برای منو بچه هام بوجود اوردن ،انتخاب بین بد و بدتر بود

من دوس دارم الان با کفشت راه برم!!!😐💔

واقعاً متأسفم که دو تا طفل معصوم رو رها کردی و رفتی دنبال خوش گذرونیت!!

بچه چه گناهی کرده بود که تاوان حماقت تو و شوهرت رو پس بده؟؟!!

لازم نکرده بری مدرسه ببینیش!! خانوم دلسوز اون موقع که باید دلت می‌سوخت میموندی!!

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
سلام عزیزم امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه من پدرو مادرم ازهم جدا شدن بعد از 3 یا4 سال مادرم از طریق ...

همه مقل شما نیستن .شاید اصلا بچه ها قبولش نکنن هزارتا مشکل براشون پیش میاد

اسی لطفا اگه تونستی ببینیش اصلا بد پدرش و خانواده پدریشو نگو طفلک همه چشم و امیدش به اوناس و حقیقت ا ...

ن کاری ب بقیه و بدیهاشون ندارم

اصلا ورود نمیکنم

فقط میخوام مادری کنم همین

روان بچه هام اولویت منه