2777
2789
عنوان

میخوام بعد سالها برم دیدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 13555 بازدید | 311 پست
نگران همین مسایلم، پس چ کنم؟

۲تا داری؟ چندسالشون بود دیگه ندیدیشون؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش تابستون این کار رو کرده بودی.الانم حتما از یه روانشناس کمک بگیر تا تخصصی راهنماییت کنه.من قضاوت ...

تابستون شرایطی پیش اومد ک نشد اقدام کنم

الان هم چون مدرسه هست میتونم اقدام کنم تابستون یکی از دلایلش بردن بچه هاست توسط خانواده پدریشون ، نمیتونم پیداشون کنم

اولیم دخترهنمیدونم چی بهش گفتن

دخترا خیلی حساسن.کاشکی بفهمی چی بهش گفتن بابت اینکه بهش سرنمی زدی.برو مدرسه با مدیر حرف بزن ببین چی میگه.اصلا قبول می کنن.دخترت شما رو می شناسه اگه ببینتتون؟

تابستون شرایطی پیش اومد ک نشد اقدام کنمالان هم چون مدرسه هست میتونم اقدام کنم تابستون یکی از دلایلش ...

من خودم چون بچه ابتدایی دارم میگم عزیزم .بچه ها وقتی روانشون به هم می‌ریزد دچار بیماریهای جسمی میشن که خیلی سخت درمان میشه لطفا لطفاً از یه دکتر روانشناس کمک بگیر تا تخصصی راهنماییت کنه ممکنه راه حلی بده که اصلا به ذهنت هم نرسیده باشه

بلهخیلی کوچیک بودن ولی دخترم منو میشناسه

شاید دخترت با اکراه قبولت کنه ولی اگه پسرت یادش نیست قطعا قبولت نمیکنه . ولی اسی اتیش تو زندگیشون میندازی با اینکارت کلا روانشونو نابود میکنی .اخه میخوای بگی کجا بودی چرا دیدنشون نرفتی ؟؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حق شناس که بچه هات رو ببینی.حق اونها هم هست که شما رو ببینن.ولی مراقب باش جنگ و دعوا نشه.خاطره بدی از شما ایجاد نشه.چون برعکس میشه و بچه هات رو ازت زده میکنن.اگه میتونی برای همسرت احضاریه بگیر .بزار قانون بهش بگه که بچه ها رو بیاره .نه اینکه شما بری و دعوا بشه.با یه مشاور هم مشورت کن.شاید به بچه هات گفتن شما دور از جون فوت کردی

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
بنظرم برید الان تلاش نکنید بزرگ‌تر بشن نسبت بهتون بد بین میشن.راستی چند سالشونع

رفتن ک میرم ولی نمیدونم چجوری برم از کجا ورود کنم ، از بعدش میترسم

ولی فقط امیدم و تکیه گاهم ب خداست

اونه ک بهم نیرو میده جلو برم

فقط نمیدونم از کجا شرو کنم