2777
2789
عنوان

مثلا خیر سرم رفتم خرید حال و هوام عوض شه بدتر سردرد گرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 73 پست

مرد غرور داره غلط میکنه موقع خرید چشم و ابرو بیاد بگه انگار نه انگار قسط داریم 

غرور داشت به زنش میگفت عزیزم همشون قشنگن همشونو بردار و شده بود میرفت حمالی مردمو میکرد پول قسطاشو خودش میداد

بعضیا معنی غرور رو درست متوجه نشدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد غرور داره غلط میکنه موقع خرید چشم و ابرو بیاد بگه انگار نه انگار قسط داریم  غرور داشت به ز ...

ما از همسر استارتر تحصیلاتش موقعیت شغلی که قبلا داشته و شخصیتش چیزی نمیدونیم خودش گفت کار پیدا نکرده نمیشه برا همه نسخه حمالی و کلفتی رو سریع بپیچیم بیرون از گود بشینیم دستور صادر کنیم و زندگی و رابطه زن و شوهر رو بیشتر خدشه دار کنیم شاید تو این بازه زمانی بیکار شدن همسرش واقعا برای خریدهای نه چندان لازم توانایی ندارن بودجه خانواده این رو میگه مهم نیس فعلا دستمزد کی هس البته همسرش هم بی تقصیر نیس و برای تشکر از خدمات و زحمات همسرش باید روی خوش تری نشون میداد

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دستمزد نه من نمیگم براش خرج کنه .ولی مردا احترام میخوان.این قانون زندگیه.وگرنه میره یجا دیگه سراغشو ...

کسی که احترام می خواد ، دستش توی جیب زنش نیست.

بعد مردی که عرضه نداره خرج یه زندگی رو بده، خیلی باید وقیح باشه که بره خیانت هم بکنه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
ما از همسر استارتر تحصیلاتش موقعیت شغلی که قبلا داشته و شخصیتش چیزی نمیدونیم خودش گفت کار پیدا نکرده ...

حالا چرا ترش میکنین ؟ کسی اینجا دستور صادر نکرده اگه درست بخونی متوجه میشی 

درضمن همه کسایی که شرکت خدماتی کار میکنن و خونه مردم رو تمیز میکنن گدا و بی سواد و بدبخت فلک زده نبودن شرایط باعث شده کار کنن 

من کارگری داشتم که دختره دانشجوی فوق لیسانس برق از دانشگاه دولتی بود اما از شهرستان اومده بود و خانوادش پولی نداشتن ساپورتش کنن اما غیرت داشت و کار میکرد 

قرار نیست طرف چون ۴ کلاس بیشتر از بقیه درس خونده بشینه خونه زنش کار کنه بعدشم قیافه بیاد که قسط داریم 

بحث من اصلا پول نیس بخدا من فقط از این ناراحتم که طرفم انقد درک و شعورش پایینه که نمیگه این بدبخت به اندازه کافی فشار روانی تو محل کارش داره بعدشم میاد خونه داری و بچه داری حداقل من رو اعصابش نباشم...یه خرید و گردش شاد و بدون ناراحتی تا حالا نداشتم من با این آدم...

حالا چرا ترش میکنین ؟ کسی اینجا دستور صادر نکرده اگه درست بخونی متوجه میشی  درضمن همه کسایی ...

بله اینم هست

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

خب ی ساله داره میگرده کار پیدا نکرده؟؟؟🙄🙄🙄

درسته وضع اقتصادی و اینا خوب نیست نع دیگه در این حد ک تو ی سال کار پیدا نکنه 

اگرم دنبال شغل دکتر مهندسیه باید بزاره کنار دنبال شغل ازاد باشه ولی هر کی بود تو این مدت کار پیدا میکرد 

شمام ی کم بهش فشار بیار درست حسابی دنبال کار باشع

یعنی چی کار نداره تو خرج حقوق شمام دخالت میکنه 

ب نظر منم خوشی زده زیر دلش خیلی محکم دنبال شغل پیدا کردن نمیره

آنِه!!!💙 تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؛ وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود؛ با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات، از تنهایی معصومانه دست هایت؛ آیا می دانی که در هجوم درد ها و غم هایت؛ و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت؛ حقیقت زلال دریاچه نقره ای نهفته بود؟ آنِه! اکنون آمده ام تا دست هایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری؛ تا در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی؛ اینک، آنِه! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست، در انتظار توست …