2777
2789
عنوان

مثلا خیر سرم رفتم خرید حال و هوام عوض شه بدتر سردرد گرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 73 پست
اونوقت زنها احترام نمیخوان؟؟

هردو مورد میخوان.ولی جنس زن خیلی بهتراز جنس مرده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد غرور داره خیانت که نه ولی واقعا سرد میشه

بله.ولی هرچیزی بگی از این مردا برمیاد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
کسی که احترام می خواد ، دستش توی جیب زنش نیست. بعد مردی که عرضه نداره خرج یه زندگی رو بده، خیلی بای ...

این حرفی که من زدم ثابت شدس.شاید کار پیدا نکرده و مجبوره فعلا دستش توجبب زنش باشه

کار همسرت اشتباهه که یک سال بیکاریش طول کشیده و از شما می خواد که به فکر قرض ها باشی ولی شما هم خیلی مقصری. اولا نباید کارت های بانکیت رو بدی دست همسرت. همین عاملی بوده خیالش راحت باشه. اگه هر بار که پول می خواد بیاد و از خودت بگیره مسئولانه تر دنبال کار می گرده. ثانیا با لحن بدی کارت ها رو ازش گرفتی. بهتر بود صبر می کردی عصبانیتت بخوابه و تو یه موقعیت آروم تر کارت ها رو دونه دونه می گرفتی و دیگه هم نمی دادی.

خانوما خیلی بد راهنمایی کردید 

استارتر خودش ناراحته شمام سر یه غر ساده که شوهرش زده هر چی دلتون خواسته گفتید 

من خودم شوهرم بیکار شده بود میفهمم اینا رو 

خودمم شاغلم یه وقتا قشنگ حرصی بودم و عصبانی

ولی شوهرم بیچاره خودشم ناراحت بود از وضعیت کار پیدا کرد 

عزیزم این اخلاق شوهرت بده که غر میزنه موقع خرید ولی اینکه سر کار نمیره الان باعث نمیشه تو کلا شخصیتشو ببری زیر سوال

شاید این اخلاق بد توش مونده باید خودشو درس کنه

شایدم استرس پولی داره اونا زده بالا

کارش خوب نیستا ولی مستحق اینهمه بد وبیرا که بهش گفتن نیست 

مگه اینکه چن ساال پشت هم باشه بیکار باشه و سر کاری بند نشه و بیاد بیرون

من خودم یه بار همینجوری مثل تو عصبی بودم  از دسته بیکاری شوهرم

حالا اینجوری مثل شوهرت یه چیزی نگفته بود ولی سر یه چیزی دعوا کرده بودیم و بیکارم بود 

الان یادم نیست چی بود

آهان یادم اومد داشت یه کارایی میکرد که ربطی به کار پیدا کردن نداش منو میگی عصبانی شدم

اینجا اومدم تو نی نی سایت گفتمم

فقط شانسم اون موقع یه عده آدم واقعا فهمیده بودن

دیگه باهام حرف زدن هم تو تاپیکم هم خصوصی پیغام دادن من آروم شدم

خدا رو شکر اون روزای سخت گذشت 

من شخصیت شوهرمو داشتم خورد میکردم ولی فهمیدم جلو خودمو گرفتم

حالا شوهر تو هم اخلاق بدشو باید درست کنه باهاش دعوا کن بگو حق نداره اینجوری حرف بزنه 

ولی اگه آدم تنبلی نیست شخصیتشو خورد نکن تو همراه زندگیشی زنشی دشمنش که نیستی طلبکارش که نیستی

خانوما خیلی بد راهنمایی کردید  استارتر خودش ناراحته شمام سر یه غر ساده که شوهرش زده هر چی دلتو ...

ببین عزیزم من اصلا مشکلم بیکاریه اون و شاغل بودن خودم نیس مسئله اینجاس که همسر من به روح و روان من و خواسته ها و نیازهای عاطفی من بی توجهه من انتظار تشکر از طرف همسرم ندارم و هیچوقت هم بخاطر بیکاریش سرکوفت نمیزنم ولی انتظار احترام دارم رفتارش بیشتر منو آزار میده .تو یه تاپیک دیگه مفصل مشکلاتمو میگم خوش حال میشم نظر شما رو هم بدونم

باشه من میرم میبینم تاپیکتو

شاید واقعا همسرت آدمی باشه که خیلی خودخواه و بی مسیولیت باشه

شایدم فقط تو بیکاری و عصبی شدن گیر کرده یه همراه روزهای سخت میخواد

به هر حال میفهمم تو فشاری من درک میکنم واقعا خودمم کشیدم

ولی این خانوما که صفحه های پیش هر چی دهنشون درومده گفتن به شوهرت یا مرد شبیه شوهرت

اونام ریز زندگیتو نمیدونستن که

یه وقته آدم عصبیه خسته اس دلداری میخواد 

بیایی نی نی سایت همه شیرت کنن که شوهرت اله و بله که نمیشه 

اگر من اون روز که با شوهرم دعوای بد کرده بودم اینجا تاپیک زدم چنتا از نظرا که تو تاپیکت گذاشته بودن برام میذاشتن

بدتر دعوامون بالا میگرفت

ولی خانوما منو آروم کردن 

منم گفتم شاید دوای درد تو هم همین باشه

شایدم اشتباه میکنم

بیشتر از یک سال.من خیلی تحت فشارم.کارمم سراسر استرس و بسیار سنگینه

الهی بمیرم درکت میکنم

از ته دلم دعا میکنم زودتر شوهرت کار پیدا کنه 

یه خورده اعصاباتون آروم شه بعدش

مشکلای ریز و درشت دلخوری و اینام با محبت و حرف زدن حل شه 

شوهرت کم کم به خودش بیاد

باشه من میرم میبینم تاپیکتو شاید واقعا همسرت آدمی باشه که خیلی خودخواه و بی مسیولیت باشه شایدم فقط ...

نه ممنون حرفات عاقلانه و منطقیه ...من باید صبورانه تر با این مشکلم برخورد کنم

الهی بمیرم درکت میکنم از ته دلم دعا میکنم زودتر شوهرت کار پیدا کنه  یه خورده اعصاباتون آروم ش ...

ان شاءالله.ممنون از دلگرمی که دادین...وجود آدمایی مثل شما نعمته...خدا ازتون راضی باشه