2777
2789
عنوان

مثلا خیر سرم رفتم خرید حال و هوام عوض شه بدتر سردرد گرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 73 پست

پس بخاطر خیانت نکردن همش باید باج داد و بله چشم گفت و کلفتی کرد؟؟عججججب😑😑😑😑

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین مونده واسه خیانت نکردن بهشون دستمزد بدیم😕

دستمزد نه من نمیگم براش خرج کنه .ولی مردا احترام میخوان.این قانون زندگیه.وگرنه میره یجا دیگه سراغشو میگیره.من در مورد پول نمیگم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
پس بخاطر خیانت نکردن همش باید باج داد و بله چشم گفت و کلفتی کرد؟؟عججججب😑😑😑😑

تازه طرف اگه اینکاره باشه با این باج دادن هام کلر خودشو میکنه

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

واااي چندتا خانوم اين مدلي ديدم تو نيني سايت واااقعا واسشون ناراحت شدم و از فكرم بيرون نميرم.يكي از خانوما كه ميگفت شوهرم كلا سركار نميره و من زندگي رو ميچرخونم و مسافرت ميبرم و همه كار ميكنم.واقعا سخته وقتي جاي زن و مرد عوض بشه.خدا كمكتون كنه ان شاالله

به جای غرغر و نگرانی میتونه یکمم کار کنه یا حداقل خوش خلق تر باشه زندگی مشترک اسمش هست ارایه خدمات ی ...

مرد با کار کردن احراز موجودیت میکنه و هویت پیدا میکنه حتما این وسط یه مشکلی هس مرد غرور داره حالا استارتر کمک خرج خونه شون هس و مدتیه که به تنهایی خرج خونه رو میده نباید اینقد بروی هم بیارن که تا حایی که کارتهای بانکیش رو طلب کنه زندگی مشترک بالا پایین داره شوخی که نیس  

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ببخشید خیلی بیخود میکنه😕

بله که بیخود میکنه.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

درسته که حرمت شوهر رو باید نگه داشت اما نه اینکه بیای خودتو خورد کنی و فدا کنی اونم بشینه خونه. این حرمت نگه داشتن نمیشه این تنبل نگه داشتن دیگرانه درواقع داری اون آقا رو خورد میکنی با تنبل کردنش

مرد با کار کردن احراز موجودیت میکنه و هویت پیدا میکنه حتما این وسط یه مشکلی هس مرد غرور داره حالا اس ...

بله کلیت حرف شما صحیح هست 

اما اخه یه روی خوش یک رفتارصحیح که دیگه خرجی نداره بعضی اقایون شورشو درمیارن رفتار همسرشون منصفانه نیست

حال متکلم از کلامش پیداست
دستمزد نه من نمیگم براش خرج کنه .ولی مردا احترام میخوان.این قانون زندگیه.وگرنه میره یجا دیگه سراغشو ...

مرد غرور داره خیانت که نه ولی واقعا سرد میشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بله کلیت حرف شما صحیح هست  اما اخه یه روی خوش یک رفتارصحیح که دیگه خرجی نداره بعضی اقایون شورش ...

درسته