2777
2789
عنوان

مثلا خیر سرم رفتم خرید حال و هوام عوض شه بدتر سردرد گرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 73 پست

وای خانمها شاید این وضعیت همسر استارتر موقتیه و واقعا همسرش نگران بدهیها هس 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همينه ميگم بشينيد تو خونه خانمي كنيد تا مردا وظيفشونو بفهمن 

عزيزم ازين به بعد. خواستي خريد كني مطلقا بهش نگو تو كه خودت داري خرجي ميدي ديگه چرا بهش ميگي برو برا خودت هر چي دوست داري بخر 

به خدا زنا شاغل ميشن صبح تا عصر سر كارن عصرم ميان به بچه و خونه و زندگي برسن دست إخرم مرده همچين بگه يا كل حقوق زن بره خرج قسط و بقيه چيزاي خونه بعدم ميگيد بايد هر دو كار كنن تا به يه جايي برسن ميدوني ته اين داستان كجاست يه روزي ميفهمي اينقدي كه تو تو اين زندگي از خودگذشتگي كردي كه وظيفتم نبوده شوهرت نكرده

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
وای خانمها شاید این وضعیت همسر استارتر موقتیه و واقعا همسرش نگران بدهیها هس  

به جای غرغر و نگرانی میتونه یکمم کار کنه یا حداقل خوش خلق تر باشه زندگی مشترک اسمش هست ارایه خدمات یک طرفه که نیست

حال متکلم از کلامش پیداست
رسیدیم خونه گفتم کارت بانکیهای منو بده از این به بعدم با تو خرید نمیرم اونم پرتشون کرد رو اپن 

ای وای خیلی بد گفتی.تروخدا هوای شوهراتونو داشته باشین تا تاپیک خیانت نزنین.البته ببخشید خیلی رک گفتم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
همينه ميگم بشينيد تو خونه خانمي كنيد تا مردا وظيفشونو بفهمن  عزيزم ازين به بعد. خواستي خريد ...

حالا که خودش کار میکنه میگه نخر نپوش استفاده نکن وای به وقتی که ایشونم بشینه خونه دستشو واسه یک تاپ و شلوار یا یک کرم دراز کنه جلوی همسرش

حال متکلم از کلامش پیداست

چرا بیکار نشسته تو خونه حداقل مسافر کشی م نمیتونه بره😏

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
حالا که خودش کار میکنه میگه نخر نپوش استفاده نکن وای به وقتی که ایشونم بشینه خونه دستشو واسه یک تاپ ...

مرد وظيفشه كه بخره پس نفقه چيه 

اگه از اول پرو ش نكرده بود ميخريد اما الان چهفايده داره

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

چرا کار نمیکنه ؟؟؟؟

دیگه ته تهش اینه بره تو شرکت خدماتی خونه مردمو تمیز کنه اما یه پولی بیاره خونه که شرمنده زنش نباشه اما انقددددر پرروعه که کارتاتو پرت کرده رو اوپن 

فردا پاشو برو همه چیزایی که امروز پسند کرده بودی رو بخر که چشمش دراد

ای وای خیلی بد گفتی.تروخدا هوای شوهراتونو داشته باشین تا تاپیک خیانت نزنین.البته ببخشید خیلی رک گفتم

همین مونده واسه خیانت نکردن بهشون دستمزد بدیم😕

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

استارتر همسرتون مسلما از رو خوشی نیس که سرکار نمیره نه؟حتما یه مشکلی هس 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭