2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 28 پست
نمیدونم بخدا هر روز خودبخود یه فکرایی میادسراغم

عزیزم آرامش مادر واسه داشتن یه جنین سالم از همه چیز مهمتره. الکی فکرای بد نکن چون ناخودآگاه چیزای منفی رو جذب میکنی. منم اوایل بیست روز شیاف استفاده کردم و خدا رو شکر نی نی مشکلی هم نداشت. به چیزای خوب فکر کن. به چهره ش، به استعدادش، به خودت برس و شاد باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

ببخشید مزاحمت شدم میخواستم ببینم شما رفتی سونو؟

نی نیت سالم بود؟

منم مثل شمام الان هشتم تموم شده

هفته پیش رفتم گفتن قلب نداره و هفته دیگه بیا

الانم رفتم میگن قلب نداره و رشد نکرده 

یکی از دوستانمون ماماس گفتن اگه بخواد دفع بشه میشه نرم سقط کنم و احتمال داره قلب تشکیل یشه

میخوام بدونم امیدی داشته باشم؟

مشکل شما حل شد؟

کار خوبه خدا درست کنه.....

سلام عزیزم  ببخشید مزاحمت شدم میخواستم ببینم شما رفتی سونو؟ نی نیت سالم بود؟ منم مثل شمام ال ...

سلام عزیزم منم وقتی 6هفته وسه روزم بود رفتم سونو بهم گفت کیسه زرده تشگیل شده رشدشم خوب بوده ولی قلب هنوز تشکیل نشده گفت بخاطر اینکه پریودات نامنظم بوده وتخمک گذاریتم دیرترانجام شده مسلما لقاحم دیرترصورت گرفته گفت وقتی لقاح دیرانجام بشه بچه هم دیرترقلبش تشکیل میشه منم منتظرموندم تابشه ده هفته که بحساب سونو هشت هفته بشم بعد برم دوباره سونو ببینم خداچی میخاد

سلام عزیزم منم وقتی 6هفته وسه روزم بود رفتم سونو بهم گفت کیسه زرده تشگیل شده رشدشم خوب بوده ولی قلب ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

انشاالله نی نیت سالم بیاد تو بغلت

خواهش میکنم گلم حالا شماچکارکردی..سقطش کردی یامیخای صبرکنی

نه عزیزم صبر کردم گفتم اکه بخواد سقط بشه خودش میشه 

حالا از دیروز خونریزی دارم ولی هنوز دفع نشده 

حامله ای دعا کن برام دفع بشه راحت

چرا هرشب میذاشتم

یعنی باوجود مصرف شیاف بازم خونریزی کردی..من همش میترسیدم ازینکه بارداریمذمشکلی داشته باشه ولی بخاطر مصرف شیاف هست که خونریزی نکردم ولی خداروشکرتاالان نه لکه بینی داشتم نه خونریزی پس اگربارداریم پوچ بود باید تاالان یه اثری ازش بود

آره عزیزم 

منم از همین میترسیدم که اگه قرار نباشه بمونه نکنه جای جنین الکی محکم بشه و سقط نشه

ولی اینجا شنیدم که میگفتن شیاف پروژسترون اگه جنین سالم باشه جاشو محکم میکنه 

ولی اگه سالم نباشه کمک میکنه به سقطش

چند نفر و دیدم که کلا دکتر بهشون شیاف پروژسترون داده که سقط کنن

آره عزیزم  منم از همین میترسیدم که اگه قرار نباشه بمونه نکنه جای جنین الکی محکم بشه و سقط نشه ...

من امشب رفتم سونو خداروشکرقلبش تشکیل شده بود انشاااله توهم دوباره بارداربشی ویه بارداری خوبو پشت سربذاری

من امشب رفتم سونو خداروشکرقلبش تشکیل شده بود انشاااله توهم دوباره بارداربشی ویه بارداری خوبو پشت سرب ...

خدا رو شکر عزیزم 

خیلی خوشحال شدم

انشاالله به سلامتی بغلش بگیری