2777
2789
عنوان

این عکسو میتونین

543 بازدید | 28 پست

بخونین؟کسی سر درمیاره کنجکاوووم تا برم فردا شب دکتر🥲

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن توی اینترنت تبدیل انگليسي به فارسی آنلاین بعد عکس آزمایش رو میزاری فارسی بهت تحویل میده

مرسی عزیزم🤍

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

سلام گلم من همونیم ک صب تاپیک زده بودم راجب مادرشوهرم واسترس داشتم ک فهمیده من چیزی گفتم ب شوهرم یانه شماهم راهنماییم کردی. بعد ترسیدم شناسایی شم گفتم ترکوند نی نی یار...الان نیم ساعت پیش مادرشوهرم خودش اومد صدام کرد منم خاب بودم قشنگ باخوش رویی اومد گفتم بفرما مامان جان و..نشست گفت خاب بودی و فلان خلاصه گقت دیشب پسرم این حرفو بمن زد من متوجه نشدم چرا اینو گف..گفتم ازت بپرسم جریان چیه‌منم گفتم اره مامان اتفاقا منم بهش گفتم چرا اون حرفو ب مامانت زدی فک کرد من چیزی گفتم بهت مامان راسش اونروز ک بمن گفتی وقتی پول نداربن نرین بیرون ناراحت شدم منم توشرایط بدی ب شوهرم با حرص گفتم چول نداری از کسی نگیر و دیگ بیرون نمیریم شوهرمم همش گیر داد چرا یهواینجوری گفتی چیشده کی بهت حرفی زده.منم همش گفتم هیچی.شوهرمم گفت پس ازمامانم میپرسم جریانو.باورم نمیشد ازت بپرسه ولی دیشب پرسید خیالش راحت شد ک چیزی نشده.جریان این بود ازمن ناراحت نشو من هیچوقت حرف ب شوهرم نگفتم و نمبگم.مادرشوهرم دیگ چیزی نگف و توضیح داد ک من منظوری نداشتم شما مهمونم بودین ناراحت شدیم ک پاشدین رفتین همین...الان بنظرت باورش شده؟ب شوهرمم زنگ زدم همینارو گفتم.گفتم دقیقا اینارو بگو بهش نذار من خراب شم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

سلام گلم من همونیم ک صب تاپیک زده بودم راجب مادرشوهرم واسترس داشتم ک فهمیده من چیزی گفتم ب شوهرم یان ...

خوب کردی ...بالاخره حرف زدن دل ادمو سبک میکنه سعی کن ب ایشونم حق بدی بهرحال ناراحت شده ... بخاطر همسرت احترام خانوادشم داشته باش