2777
2789
عنوان

این عکسو میتونین

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها برای پسرتونهچون برای هر سنی یه رنج نوشته من برای رنج یه خانم بالغ رو در نظر گرفتم

برای پسرم چی عزیزم؟نرماله؟افت پلاکت داره بنظرت بستری میشه؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خوب کردی ...بالاخره حرف زدن دل ادمو سبک میکنه سعی کن ب ایشونم حق بدی بهرحال ناراحت شده ... بخاطر همس ...

اره شوهرم خیلی حساسه هنوزم سرسنگینه باهام،بنظرت مادرش باورش شد ک اونجوری ک گفتم هس؟؟؟توباشی باورت میشه؟باعقلت جور میاد؟گلم نگرونم ک نکنع باورنکرده

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اره شوهرم خیلی حساسه هنوزم سرسنگینه باهام،بنظرت مادرش باورش شد ک اونجوری ک گفتم هس؟؟؟توباشی باورت می ...

بله باورش میشه ب همسرتم زمان بده...دیگه هم بحث و پیش نکش یادش ننداز

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بله باورش میشه ب همسرتم زمان بده...دیگه هم بحث و پیش نکش یادش ننداز

خب پس برم خونشون عادی رفتار کنم گلم(؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

خب پس برم خونشون عادی رفتار کنم گلم(؟

بله برو بیا.. محبت کن ..با محبت خارها گل میشن جانم

بله برو بیا.. محبت کن ..با محبت خارها گل میشن جانم

قربونت برم ک اینقد خوبی عزیزدلم مرسییی

خدانکنه جانم♥️

ب شوهرم گفتم ک فردا خونه ای مامان باباتو دعوت کنم  شام گفت چ عجب گفتم خب بلخره ازما ناراحت شدن ازدلشون دربیاریم....گفت فعلا امشب میریم طبقه بالا شامو...

ب شوهرم گفتم ک فردا خونه ای مامان باباتو دعوت کنم شام گفت چ عجب گفتم خب بلخره ازما ناراحت شدن ازدلش ...

بهترین کارو کردی ...با ی شام خپب از دلشون دربیار