2777
2789

سلام دوستای قشنگم شب همگی بخیر

اصلا آدمی نیستم بخوام انرژی منفی بدم اما امروز واقعا دیگ‌ از ناراحتی تنها راهی ک به ذهنم رسید تاپیک زدن بود

هر شغلی ک پیدا میکنم یکم مستقل بشم دستم توی جیب خودم بره به هرنحوی تاکید میکنم به هرنحوی با کارفرما به مشکل برمیخورم اسباب سرکار رفتنم جور نمیشه میخوام دنبال کارای مهاجرتم برم میبنم سرمایه چندانی ندارم یکی از همکلاسیام‌ک خواست ازم خواستگاری کنه پسر خوبی بود چن روز قبل از خواستگاریم پدرشو از دست داد دیگ نمیدونم با زندگیم باید چیکار کنم؟

گاهی میگم شاید دل بزرگی ندارم ک به جایی نمیرسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به دل بزرگ نیس ....گاهی باید تسلیم سرنوشتت بشی ....باید ببینی روزگار و تقدیر چی برات قراره رقم بزنه ....من از نوجوانی همیشه به در بسته میخورم ، گاهی با خودم میگم خدا میخواد صبر من را ازمایش کنه وتاحالا فقط هدفش از خلقت من همین بوده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم به دل بزرگ نیس ....گاهی باید تسلیم سرنوشتت بشی ....باید ببینی روزگار و تقدیر چی برات قراره رقم ...

عاخه من هرچی تلاش میکنم نمیشه خسته شدم دیگ پس چرا بعضیا انق موفقن و همش میگن خدا خواست برامون من کوچیک ترین اتفاق مثبتی ک راضیم کنه نمیفته حتی چن روز قبل خواستگاریم بابای خواستگارم فوت کرد فاجعه در چه حد بخدا نه اینک ناراحت ازدواج نکردنم باشم نسبت به خودم یطوری شدم همین💔

چون شاید تو سرنوشت شما ی اقای دیگس ، شاید قراره جای دیگه مشغول کار بشی و همونجا با کسی اشنا بشی ، حتی شاید قراره هیچوقت مشغول به کارنشی و هزاران هزار شاید دیگه ....

من و تو مو میبینیم خدا پیچش مو....

اوفففف این بدههه💔💔

بله .....ما ناچاریم گاهی تسلیم سرنوشت بشیم ....من که خودم از اول عمرم هرچی دویدم به مقصد نرسیدم ....همیشه اون چیزی که خدا خواست شد و من همه ارزوهام به باد رفت ....