2777
2789

سلام خانم ها وقت همگی بخیر
من ۴۱ سالمه مجرد و باکره هستم
ذخیره تخمدانم کم شده تو مرداد که آزمایش دادم 0/44 بود. دکترم بهم پیشنهاد ذخیره تخمک داد و من وارد سیکل فریز تخمک شدم و تو مرحله اول فقط ۵ تا تخمک ذخیره کردم و پی آر پی تخمدان هم انجام دادم
دکترم بهم گفت بعد از دوتا پریود دوباره برم و مجددا فریز انجام بدم چون ۵ تا کمه!
حالا میخوام بدونم به نظرتون بهتره دفعه دوم هم پیش همین دکتر و در همین مرکز فریز تخمک انجام بدم یا دکترمو عوض کنم؟
امروز با یه دکتر زنان مشورت کردم میگفت بهتره دفعه دوم دکترت و مرکزت رو عوض کنی
تجربه شما چیه؟

سلام

من میخاستم برای بار دوم مرکزمو عوض کنم، با چندتا دکتر مشورت کردم، گفتن عوض نکن، نتیجه همونه.

منم میگم شما عوض نکن. ۵تا هم خوب بوده با توجه به ذخیره تون

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

خانم ها من همش فکر می کنم اگر دکترمو عوض کنم

بعدها اگر خدا خواست و من ازدواج کردم اگر با این ۵ تا تخمک  آی وی اف انجام بدم و مثلا دوتا جنین تشکیل بشه و منتقل بشه و جواب منفی بشه

اگر دکترم بخواد روش درمان رو عوض کنه دیگه تخمک پیشش ندارم و باید برم پیش اون یکی دکتر و بعد آیا اون دکتر از مراحلی که دکتر قبلی طی کرده خبر داره که دوباره همون داروها رو نده و همون روش رو انجام نده و روش جدیدی به کار ببره؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مرکز ناباروری اصفهان انجام دادم. تصمیم گرفته بودم برم تهران رویان یا ابن سینا. از دکترهای خود مرکز اصفهان پرسیدم گفتن فرقی نمیکنه تو نتیجه. از دکتر زهرا عسگری پرسیدم گفت فرقی نداره. رفتم رویان و از دکتر اونجام پرسیدم، اونم گفت نتیجه همینه معمولا. دیگه منم همون اصفهان انجام دادم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خانم ها من همش فکر می کنم اگر دکترمو عوض کنم بعدها اگر خدا خواست و من ازدواج کردم اگر با این ۵ تا تخ ...

من میگم جنین ها و تخمک هات یه جا باشه بهتره

من ۳بار تاحالا انجام دادم، بار اول ۹تخمک بود و ۴جنین شد. بار دوم ۱۱تخمک و ۶جنین. بار سوم ۲۲تخمک و ۱۱جنین.

الانم ۱۰تا دیگه جنین دارم، بعد زایمان میرم اهدا میکنم

به خدا اینقدر استرس دارم اصلا نمی تونم تصمیم بگیرمشما هم تخمک فریز کردید یا جنین؟چندتا؟

من جنین فریز کردم.

استرس نداشته باش. خیلی کار عاقلانه ای کردی. 

کجا انجام دادی؟

من ۳بار تاحالا انجام دادم، بار اول ۹تخمک بود و ۴جنین شد. بار دوم ۱۱تخمک و ۶جنین. بار سوم ۲۲تخمک و ۱۱ ...

پس باردار هستید

مبارکتون باشه ان شاءالله به سلامتی در آغوشتون بگیرید

تو رو خدا منم دعا کنید

خیلی سخته که ۴۱ سال گناه نکنی و باکره بمونی و آخرش اینطور بگن که نازایی گرفتی و ممکنه هرگز باردار نشی

غم دنیا روی دلمه

😢😢😢

من جنین فریز کردم.استرس نداشته باش. خیلی کار عاقلانه ای کردی. کجا انجام دادی؟

کلینیک ناباروری نیکان اقدسیه

حیف که دیر انجام دادم

کاش سه سال قبل انجام میدادم به خاطر آسیب به بکارت عقب انداختم و ذخیره تخمدانم اینقدر اومد پایین

پس باردار هستیدمبارکتون باشه ان شاءالله به سلامتی در آغوشتون بگیریدتو رو خدا منم دعا کنیدخیلی سخته ک ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله برای شما هم بهترین پیش بیاد.

شما نازایی نگرفتی، داری براساس طبیعت سنت میری جلو و جلوی نازایی رو هم میگیری. ان شاءالله بهترین و هم کفوترین همسر هم نصیبت بشه

ممنون عزیزم. ان شاءالله برای شما هم بهترین پیش بیاد.شما نازایی نگرفتی، داری براساس طبیعت سنت میری جل ...

ان شاءالله

آخه من آندومتریوز گرفتم و دچار چسبندگی تخمدان شدم و میگن کاهش ذخیره به این علت هست

😢😭

کلینیک ناباروری نیکان اقدسیهحیف که دیر انجام دادمکاش سه سال قبل انجام میدادم به خاطر آسیب به بکارت ع ...

شما هنوزم باکره هستی.

هنوزم دیر نیست، عیب نداره. 

ان شاءاللهآخه من آندومتریوز گرفتم و دچار چسبندگی تخمدان شدم و میگن کاهش ذخیره به این علت هست😢😭

آخ منم اندوی لعنتی دارم،لوله ها و تخمدان چپمم برداشتم

شما هنوزم باکره هستی.هنوزم دیر نیست، عیب نداره.

آره هنوزم باکره ام ولی خب بخیه خورد و ترمیم شد و بیمارستان گواهی داد!

البته دیگه برام مهم نیست

مادر شدن برام مهمتره

به نظرم حتی اگر کامل بکارتم از بین بره ولی بتونم مادر بشم میصرفه