2777
2789
عنوان

اون همکار

303 بازدید | 17 پست

مردم گفته بودم تو تاپیکم خیلی هیز و هولو چندشه 

اومده تو اتاق من 

اون روزی ک دو نفری بودم اون یکی همکاره نبود بچه ها خدا ببخشه منو ولی اینو اول بگم من محل سگشم نمیذارم کامپیوترو جوری گذاشتم کلش میفته پشت مانیتور چند تا پوشم الکی رو هم ک چشمم بش نخوره درم باز میذارم

بعد این پاشد رفت دسشویی گوشیش صفحش باز بود من (خدا خودش ببخشم) رفتم به بهونه یکی از برگه هایی ک میخواستم نوتیف گوشیشو دیدم ک یکی هی پشت هم پیام میداد شمارشم ذخیره نکرده بود بعد داشت قربون صدقش میرفت و ....

بعد این زنش گه گاه میاد شرکت واقعا ازش بیزارم در حق من خیلی بدی کرد الان ازش اتو بزرگی دارم ب نظرتون دفعه بعدی برم ب زنش بگم که این گاوو ولش کنه ؟

خیلی بهم بدی کرده تا اینجای کار فضای کار برام جهنم کرده از وقتی اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم بره چک کنه باهاش طرح دوستی میریزم ببین دوست دارم پتشو بریزم رو اب از بس اذیتم کرد

منم کیف میکنم تو مرده رو رسوا کنی ولی باید مدرک محکم دست خودت باشه نمیتونم بگی برو چکش‌ کن مگه اینکه مدت های زیاد با زنش دوست باشی و بهت اعتماد کنه 

جان و جهان من تویی   

چقدر بیکاری.و نپخته

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اخه قدرت دست اونه اون صد بار زیر اب منو الکی زده من نمیتونم زیر اب اونو تو کار بزنم بذار لاقل تلافیش ...

اخه با یه نوتیف چیو میخای ثابت کنی اصلا معلوم نیس کی بوده

تازشم زنش نمیپرسه تو از کجا در جریانی؟؟یهو شاید خودتم در معرض تهمت قرار بگیری

باز مرده میفهمه تو لوش دادی بیشتر کینه میشه بیشتر اذیت میکنه اگه کارت جهنمه الان ول کن که اگه ادامه بدی باابروریزی باید کارتو ول کنی،برام اتفاق افتاده که میگم بیخیال شو سرت تولاک خودت باشه

مرسی نظر لطفته قضاوتم نکن تو نمیدونی چکارا ک نکرده با من

هر چی.نظر میخوای یا نه؟حرف بزنن میگی قصاوت نزنن میگید چرا نظر نمیدید.واقعا چرا باید بری سر گوشیش بعد نپختگی نیست اینکارا دنبال شر بودن یعنی بیکار هستی دنبال یه کار هستی .ادیتت کرده باید به مدیرتون بگی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷