2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 98 پست
خیر عزیزم نمیتونه به ویژه اینکه جدیدا گرفتن زن دوم بدون اذن همسر اول جرم محسوب میشه

خب خدا رو شکر حداقل اگه قراره من پنج سال بدو ام این آقا هم با من بیاد نکنه من بدبختی بکشم اون بره زن بگیره 😅💔

عزیزم اینجا ایران است .و متاسفانه باید با آقای همسر به توافق رسید

لعنت به آدم بیشرف چه توافقی وقتی میگم مهریمم می‌بخشم اما طلاق بده قبول نمیکنه میگه طلاقت نمی‌دم تا موهات رنگ دندونات بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه رو که قسطی میکنهاون وسطها عدم تمکین میگیره اگه میخوای خونه رو ترک کنی اول اعلام جرم کن از سوی ...

من تو عقد جدا میشم خونه ندارم اصن این آقا اگه بخواد قسط اول مهریه منو بده دیگ هیچ پولی نخواهد داشت بره خونه و...بگیره 

لعنت به آدم بیشرف چه توافقی وقتی میگم مهریمم می‌بخشم اما طلاق بده قبول نمیکنه میگه طلاقت نمی‌دم تا م ...

پس مهریتو بذار اجرا . با این آشغال پست فطرت رحم نیومده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

عزیز دلم یه جوری باید خرش کنی تا طلاقت بده ... اتفاقا دعا کن ازدواج کنه شاید اون زنه مجبورش کنه زودت ...

چه جوری آخه در قبال بخشیدن مهریم هم قبول نمیکنه شوهر منم با یه زن متاهل بود و با عشق اولشم همزمان با چند نفر بود میترسم طلاقم نده اما بره پی زندگی خودش اونوقت من بلاتکلیف بمونم همینجوری هم از اینکه قراره طلاقم طول بکشه ناراحتم  چون میگه طلاقت نمی‌دم تا موهات رنگ دندونات شه 

چه جوری آخه در قبال بخشیدن مهریم هم قبول نمیکنه شوهر منم با یه زن متاهل بود و با عشق اولشم همزمان با ...

تو مهریتو گذاشتی اجرا ؟

طلاق گرفتی تو ام عزیزم ؟؟شوهرت چیشد الان خوشبخته؟

من جدا شدم چهار ساله . با همون زنیکه ازدواج کرد . زنه هم از شوهرش جدا شد ... ولی نتونستن با هم زندگی کنن با کلی فحش و دعوا کتک کاری جدا شدن 

عزیزم طلاقشون چند وقت طول کشید ؟میشه بدونم مشکلشون چی بود ؟

فک میکنم حدودیک سال،آخرهیشکی متوجه نشد آخه دخترخودش پسرودوس داشت وضع مالیشونم عالی بود دختره میگفت من توخیابون که راه میرم پسرا جلوم زانومیزنن وازم خاستگاری میکنن بخاطرظاهرزیباش خیلی مغروربود چهارپنج باری نامزدکردهمه ب میل خودش بعدخاستگاربهترکه پیدامیکردنامزدی روبه هم میزد 

عزیزجان اصلا ربطی نداره شما از حق حبس بکارتت استفاده میکنی یعنی میگی مهریمو کامل بده اوکی زندگی مشت ...

خوبه پس حداقل یجایی قانون طرف ما خونماس اره تا آخر عمرش کار هم بکنه نمیتونه مهریه منو بده تو قسط اولش میمونه 

نه من واقعا سادگی کردم همه چتاشو پاک کرد من فقط یه آیدی اینیستا دارم و پیامایی که شوهرم قبول کرده خیانتشو با اینا هیچی نمیتونم ثابت کنم 

شماهم میتونی مهر بذاری اجاره مرد اگه میتونه ۲ تا زن بگیره پس قطعا باید مهریه زن اولشم بده

جالب اینجا مهریه رو میکنن سالی یه سکه این آقا خیلی راحت می‌تونه هم مهریه اولی قسطی بده هم چون مرده و نیاز داره یکی دیگ هم بگیره ...حالا بقیش میمونه به انصاف اون قاضی چون بعضیا واقعا انصاف ندارن نسبت به زنا 

پس مهریتو بذار اجرا . با این آشغال پست فطرت رحم نیومده

همین کار کردم چاره ای نداشتم اما انقد مارمولکن این مردا راحت میپیچونن میکنن سالی یه سکه یعنی زن فقط یه مهریه داره که اونم انقد عذابش میکشن راضی میشه ببخشه فقط جونش برداره در برع