الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلم یه جوری باید خرش کنی تا طلاقت بده ... اتفاقا دعا کن ازدواج کنه شاید اون زنه مجبورش کنه زودت ...
چه جوری آخه در قبال بخشیدن مهریم هم قبول نمیکنه شوهر منم با یه زن متاهل بود و با عشق اولشم همزمان با چند نفر بود میترسم طلاقم نده اما بره پی زندگی خودش اونوقت من بلاتکلیف بمونم همینجوری هم از اینکه قراره طلاقم طول بکشه ناراحتم چون میگه طلاقت نمیدم تا موهات رنگ دندونات شه
شماهم میتونی مهر بذاری اجاره مرد اگه میتونه ۲ تا زن بگیره پس قطعا باید مهریه زن اولشم بده
جالب اینجا مهریه رو میکنن سالی یه سکه این آقا خیلی راحت میتونه هم مهریه اولی قسطی بده هم چون مرده و نیاز داره یکی دیگ هم بگیره ...حالا بقیش میمونه به انصاف اون قاضی چون بعضیا واقعا انصاف ندارن نسبت به زنا
پس مهریتو بذار اجرا . با این آشغال پست فطرت رحم نیومده
همین کار کردم چاره ای نداشتم اما انقد مارمولکن این مردا راحت میپیچونن میکنن سالی یه سکه یعنی زن فقط یه مهریه داره که اونم انقد عذابش میکشن راضی میشه ببخشه فقط جونش برداره در برع