2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 98 پست
حتما توافق کردن کاش برای منم تو یسال تموم شه بلاتکلیفی خیلی حس بدیه برای مرداکه فرقی نداره اون الان ...

خانواده پسره چون پسرشون یکی یدونه بودوآرزوهاداشتن براش بهش فشارآوردن که طلاقش داد...انشالله مشکل شماهم هرچه زودترحل بشه  وازبلاتکلیفی بیرون بیای عزیزم

خانواده پسره چون پسرشون یکی یدونه بودوآرزوهاداشتن براش بهش فشارآوردن که طلاقش داد...انشالله مشکل شما ...

آهان حالا طرف من میگن طلاقش نده خودش بیاد بیوفته پات 😂😂

مرسی مهربونم انشاالله🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عقد جدا میشم خونه ندارم اصن این آقا اگه بخواد قسط اول مهریه منو بده دیگ هیچ پولی نخواهد داشت ب ...

خب خوبه بزار اجرا دهنشو سرویس کن

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله خدا جواب اینم بزاره تو کاسش حداقل یذره دلم آروم بگیره این انقد بیشرف بود ناموس خودش فروخت ب ...

باید صبر داشته باشی بعدش میبینی فقط از ته دلت بسپار به خدای بزرگ و تمام 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

خوبه پس حداقل یجایی قانون طرف ما خونماس اره تا آخر عمرش کار هم بکنه نمیتونه مهریه منو بده تو قسط اول ...

اشکالی نداره مگه نمیخادزن بگیره خو بزار بگیره میتونی طلاق بگیری و مهریتم سرجاشه