2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 98 پست
شکایت کنه چی میشه مثلا؟ تو عمل هیچ کاری نمیتونه بکنه. کم ندیدیم ازین موارد

اتفاقادخترعموی شوهرم دوران عقدباشوهرش ب مشکل برخورد وخانواده پسرهم هرکاری کردن قبول نمیکردعروسی کنه پسره میخاست زن دوم بگیره واینم طلاق نده دادگاه قبول نکرد چندماه پیش شنیدم جداشدن دخترعموی شوهرم خیلی خیلی زیباس پسروخانوادش شیفته اش بودن وخیلی براش بریز بپاش میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجرا گذاشتن مهریه نمیتونه عدم تمکین بگیره اما اگه قبول کنه مهریه هم بده ولی طلاق نده تکلیف اون دخ ...

مهریه رو که قسطی میکنه

اون وسطها عدم تمکین میگیره 

اگه میخوای خونه رو ترک کنی اول اعلام جرم کن از سوی همسرت بعد خونه رو ترک کن که عدم تمکین نگیره

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قاضی باید تکلیف اون دختر هم مشخص کنه نمیتونه تا آخر عمر بمونه خونه باباش و این آقا هم طلاقش نده

عزیز دلم یه جوری باید خرش کنی تا طلاقت بده ... اتفاقا دعا کن ازدواج کنه شاید اون زنه مجبورش کنه زودتر طلاقت بده ولی اینو بسپار بخدا منظورم این شوهر حروم لقمت هست ببین خدا چه جوری می‌ذاره تو کاسش . مثل شوهر من که بهم خیانت کرد عاشق زن متاهل شد ... 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اگه خانم باکره باش آقا باید اول مهریشو کامل بده ولی بگه زنم طلاق نمی‌دم می‌تونه زن دیگ بگیره ؟؟اونوق ...

عزیزجان اصلا ربطی نداره شما از حق حبس بکارتت استفاده میکنی یعنی میگی  مهریمو کامل بده اوکی زندگی مشترکمونو شروع میکنیم که با مهریه های الان دهنش جر میخوره عمرا تا اخر عمرش بتونه جورش کنه ولی در مورد ازدواجش نه دادگاه اجازه نمیده چون شما باکره ای نمیتونه حکم عدم تمکین بگیره...  شما نمیتونی خیانتشو اثبات کنی؟؟؟؟ ازدواج کنه یا صیغه کنه باز به نفعته راحت حکم طلاق میگیری مهریتم سرجاشه

بله میشهحتی از لحاظ قانون هم مشکلی نداره و جرم نیست همونطور که شما میتونی مهریه تو بگیری طرف بدبخت ب ...

طرف وقتی دختر مردم میاد میگیره بعد بهش خیانت می‌کنه و بدبختش می‌کنه چی ؟؟حالا این آقا خودش طلاقم نمی‌ده وگرنه من از ایشون در برابر حق طلاق بخشیدن مهریمو خواستم خودش قبول نمیکنه چون همه چی به نفع مرده با یه کلمه گفتن طلاق نمی‌دم می‌تونه زندگی یه دختر تا آخر عمر تباه کنه بعد خودش تشریف ببره زن بگیره

طرف وقتی دختر مردم میاد میگیره بعد بهش خیانت می‌کنه و بدبختش می‌کنه چی ؟؟حالا این آقا خودش طلاقم نمی ...

شماهم میتونی مهر بذاری اجاره 

مرد اگه میتونه ۲ تا زن بگیره پس قطعا باید مهریه زن اولشم بده

دختر باکره باشه حق حبس داره و میتونه مهریه مطالبه کنه در مقابل تمکین کسی که نداره مهریه اولی رو بده ...

چرا وکیل دارم ولی اصن راجب اینا نمیتونم باهاش صحبت کنم یعنی همه حرفاشو با بابام میزنه خانوادم هم به من چیزی نمیگن ناراحت نشم راستش من الان از یکی شنیدم اینو ولی خجالت کشیدم از وکیل بپرسم