2777
2789

باید بلد باشی با سوهان برقی کار کنی بلدی؟؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مصرف شخصی چرا میخوای انقدر خرج کنی؟ولی اگه میخوای ناخنکار بشی یچیز دیگست

خب فکر میکنم برای مانیکور کردن بهتر نیاز باشه

وگرنه تا به الان بدون سوهان برقی کارم راه افتاده.اما تمییییز در نمیاد مانیکور

تو اینستا و یوتیوب فیلمای آموزشی رو میبینم...

به نظرم فایده ای نداره ناخن کاری یاد گرفتن با کلیپ اموزشی

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

خب فکر میکنم برای مانیکور کردن بهتر نیاز باشهوگرنه تا به الان بدون سوهان برقی کارم راه افتاده.اما تم ...

اگه میخوای کاشت انجام بدی باید بری آموزش ببینی همینجوری نمیشه به این راحتیا نیست خودم پوستم کنده شد،چرا نمیری سالن برات انجام بدن؟

به نظرم فایده ای نداره ناخن کاری یاد گرفتن با کلیپ اموزشی

عههه؟

یه چیزی بگم‌نمیخوام ناخن کار بشم.وقتش رو ندارم.ازطرفی برای مانیکور و ژلیش میرم سالن کلی اونجا باید بمونم بچه کوچیک دارم به سختی میرم.از طرفی دوروز بعد ژلیش میبینم داره در میاد...اعصابم‌خورد میشه اینکه‌همه چیه لازم رو خریدم فقط سوهان‌برقی‌ندارم...گفتم‌خودم انجام‌بدم ژلیش دیگه راحته

اگه میخوای کاشت انجام بدی باید بری آموزش ببینی همینجوری نمیشه به این راحتیا نیست خودم پوستم کنده شد، ...

وای انقدر رفتم بخدا یکی دوروز بعد در میاد لاکم.نه کاشت دوست ندارم.ناخن کوتاه با لاک‌ژل دوست دارم

عههه؟یه چیزی بگم‌نمیخوام ناخن کار بشم.وقتش رو ندارم.ازطرفی برای مانیکور و ژلیش میرم سالن کلی اونجا ب ...

ناخن کارت خوب نبود که در میاد

ن راحت نیس مراحل داره بایذ ناخن کار باشی که بتونی ژلیش کنی کاش الکی وسیله  نمیخریدی