2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید

223 بازدید | 17 پست

من عقدم خونه مادر شوهرمینا تو اتاق بودیم شوهرم گفت با گوشی من اینستا بچرخه منم پیشش بودم رفت دایرکتامو ببینه 

یه پیج لوازم خونه هست چند وقته جایزه میزاشت منم استوریاشو ریپلای کرده بودم استیکر خنده هم بین حرفام بود شوهرم یهو قاطی کرد و پاشدیم اومدیم خونه تو راه حرف زد من سکوت کردم 

الانم رسیدیم جلودر پیاده شدم اومدم خونه هر چی دستمو گرفت نرم پیاده شدم

نلایک

کی گفت پاشیم بریم؟

حرفاش چی بود

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول که گفت پیج رو پاک کن من فهمیدم که اشتباه کردم ولی انقدر عصبانیتش زیاد نبود؟؟

خودشون تو خانوادشون با دختر خاله هاش دست میده و منم بدم میاد بخدا فقط یبار گفتم دو شب پیش عروسی بودم مختلط بود با همه دست داد ولی چیزی نگفتم 

خب اونم الان این مسئله رو به من گفت منم فهمیدم استباه کردم ولی چرا کش میده 

نلایک
کی گفت پاشیم بریم؟حرفاش چی بود

خودش عصبانی بود گفت لباستو بپوش بریم 

من مجرد بودم خیلی پیج زن ورزش کار داشتم ولی متاهل شدم همه رو پاک کردم من اینکارو کنم چیکر میکنی و ازینجور حرفا

نلایک
خودش عصبانی بود گفت لباستو بپوش بریم من مجرد بودم خیلی پیج زن ورزش کار داشتم ولی متاهل شدم همه رو پا ...

بگو متوجه ای پیج کاریه و مممکنه هزارتا زن پیام بدن فقد من نیستم؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خودش عصبانی بود گفت لباستو بپوش بریم من مجرد بودم خیلی پیج زن ورزش کار داشتم ولی متاهل شدم همه رو پا ...

خب تا حدی حق داره

خودت ببین جاش باشی ناراحت نمیشی

قطعا شما منظوری نداشتی

ولی الان اول رابطتونه آدما رو طرفشون حساس ترن چون شناخت عمیقی ندارن

بعدم یکم دوران تجرد با تاهل فرق داره و متاهلی احتیاط بیشتری رو میطلبه 

مطمئن باش بعد ۷ ۸ سال که شناختتون نسبتا کامل شد این حساسیت خیلی کمرنگ و شاید محو بشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اومدم که خونه نوشتم برو خونه حرف بزنیم الان پیام داده شب بخیر خانوم من 😐چرا اینجوری میکنه

از دوست داشتنه

خب تا حدی حق دارهخودت ببین جاش باشی ناراحت نمیشیقطعا شما منظوری نداشتیولی الان اول رابطتونه آدما رو ...

من انقدر بزرگ نمیکردم میگفتم اینجور کارا دوست ندارم و سکوت میکردم

نلایک
یعنی چجوری؟من اصلا اهل قهر نیستم یعنی نرم خونشون یا چی گوشی جواب ندم سریع زنگ میزنه به مامان بابام

اینجوریه اگه پس بهش بگو این یه پیج کاریه رفتارت خیلی زنندست و ازش گوشیشو بگیر اینستاشو چک کن یا که کلا روت نمیشه بهش بگو باهات پیش یه مشاور بیاد

اینجوریه اگه پس بهش بگو این یه پیج کاریه رفتارت خیلی زنندست و ازش گوشیشو بگیر اینستاشو چک کن یا که ک ...

من خودم با مشاور رفتن مشکل دارم 

تنها دلیلی هم از ماشین سریع پیاده شدم اومدم خونه چون تا بیام حرف بزنم گریم میگیره 

نلایک