2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونین باتراپیست صحبت کنین قبلا ها کسیو دوست داشتین ؟؟؟ که ازدواج کرده یاقسمت هم نبودین؟

نه قبلا عاشق نشدم البته یه خورده از یکی خوشم اومد ولی شهرش ازمون دور بود استخاره هم گرفتم بد اومد بیخیال شدم ولی اون عاشقم بود .گفتم نمیشه تمومشد رفت

نه قبلا عاشق نشدم البته یه خورده از یکی خوشم اومد ولی شهرش ازمون دور بود استخاره هم گرفتم بد اومد بی ...

ببینین شماهمسن برادر من هستین چندسال یه دخترخانومی میخواست ولی مادرم مخالف بود🥲

دیگه نشد که بشه 

واون دخترخانم نامزد کرد 

وهمیشه میگه اگه رفته بودین خواستگاریش جواب بله بهم میداد 

والان داداشم هرچی سنش بالاتر میره انگار سردمیشه نسبت به ازدواج🫠🫠🫠

شماهم بهتره بایه تراپیست ازدواج کنین 

حس میکنن ازشدت تنهایی این حس پیداکردین وقتی نامزد کنین با عشق علاقه باور کنین نهایتتت لذت از زندگی میبرین 

میتونین چیزایی که مهمه که دختر خانوم داشته باشه به مادرتون بگین یا اگه خواهر دارین که طبق شرط های شما دختر بهتون پیشنهاد بدن

ببینین شماهمسن برادر من هستین چندسال یه دخترخانومی میخواست ولی مادرم مخالف بود🥲دیگه نشد که بشه واون ...

اره دقیقا آبجی هرچی میگذره سرد تر میشم .راستی تراپیست چیه کارش