سلام به همه دوستان.من پسرم مجرد .نمی دونم چرا عاشق هیچ دختری نمیشم اخلاقم خوبه قیافم خوبه وضع مالی بدک نیست ولی اعتماد به نفسم درمورد ازدواج خیلی ضعیفه میترسم از ازدواج خیلی ها بهم پیشنهاد ازدواج دادن اما من رد کردم انگار من دخترم اون پسر هرچی بعضی دخترا بهم نخ میدن که بهم نزدیک بشن معمولی رفتار میکنم شوخم با شوخی رد میکنمشون تو حال خودم خوشم ولی همه میگن تو سختت نیست ازدواج نمی کنی میگم نه تعجب میکنن خوهش میکنم بگید چکار کنم انگار طلسم شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین تو پسری هنوز خیلی راه داری ،حتما موقعیتش پیش میاد که عاشق بشی ،باز ما دخترا حق انتخاب نداریم با ...
والله آبجی دیگه خیلی صبر کردم هیچ اتفاقی نیفتاد انقد سرگرم کارهامم که اگه دختری بهم نخ داده هم نفهمیدم البته یکم فهمیدم ولی مهم نگرفتم ولی الان میبینم دیگه دارم پیر میشم و هنوز مهر کسی به دلم نیست میگم هرکی پیش بیاد ازدواج میکنم بیخیال .می دونی الان هرکی دوروبرمه سنش از م خیلی کمتره هرچی بگذره وضع بدتر میشه ولی بازم از ازدواج میترسم