2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم اره متوجه شدمچی ببرم با خودم ؟

یه دفتر ساده با یکی دو تا خودکار بسه

چیز خاصی نمیگن یادداشت کنی

دیگه وسایل شخصیت دیگه

تیپ خیلی خزم نزن

معمول و معقول

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
😐😐😐اشتباه جمله بندی کردی...درست ترش اینه:باهمه خوب باش ولی باهمه صمیمی نشو

این جمله ای که شما گفتین درسته

ولی من جمله خودمو تو یه کتاب عینشو خونده بودم 

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
ممنونم اره متوجه شدمچی ببرم با خودم ؟

رشتت چیه؟

من هفته دوم دانشگامه

باخودم آب، قهوه ،دستمال کاغذی، کیک ،آدامس ،بادی اسپلش یا اسپری خوشبو کننده،شارژر،کلاسور،خودکارو غلطگیر و هندزفریو کیف پول میبرم

کاربری دونفر
رشتت چیه؟من هفته دوم دانشگامهباخودم آب، قهوه ،دستمال کاغذی، کیک ،آدامس ،بادی اسپلش یا اسپری خوشبو کن ...

گرافیک می خونم 

من فکر کنم فردا یه کاغذ a4و یه مداد هم باید ببرم چون حدود ۲ ساعت کلاس طراحی داریم 🥲

مرسی خیلی دقیق گفتین ❤️

نهار رو چیکار می کنی ؟ از سلف می گیری؟

من یکم معده ام حساسه هر غذایی رو نمی تونم بخورم اشکالی نداره از خونه ببرم روز اول ؟

گرافیک می خونم من فکر کنم فردا یه کاغذ a4و یه مداد هم باید ببرم چون حدود ۲ ساعت کلاس طراحی داریم 🥲م ...

اره فعلا هرچی حس میکنی نیازه ببر اگه حال جسمیت اکی نیست خدایی نکرده قرص مسکن و پد بهداشتی ام ببر

غذام هم از سلف میتونی بگیری هم از کافه هم میتونی خودت ببری اصلا اشکالی نداره

من کلا یبار از سلف گرفتم اصلن خوشم نیومد خیلی بد و غیر بهداشتی بود 

کاربری دونفر