الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون به هیچ وجه مجاز به گفتن این حرف نبوده اما دختر خوب خودت انداختی تو فکرش یعنی چی اون حرف رو وسط کشیدی کار اون صدبرابر اشتباه بوده اما شروع اشتباه با شما بوده
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
پس مقصر خودت بودی پس بهش بگو من اشتباه کردم اون سوالو تزت پرسیدم اما جواب تو از سوال من بدتر ...
بهترین راه حل اینه،
باید از خودت شروع کنی، بکی من اشتباه کردم اون مقایسه رو پیش کشیدم، اما جواب تو خیلی خیلی بدتر بوده، بعدش معذرت خواهی کن، برعکس ذهنیت اکثریت،معذرت خواهی باعث کوچیک شدن آدم نمیشه، بلکه با معذرت خواهی چنان از لحاظ ذهنی و عاطفی دچار عذاب وحدانش میکنی که به صورت ناخوداگاه دیگه این حرف ها رو نمیزنه