2777
2789
عنوان

همونم كه گفتم شوهرم بهم گفته چيز نامزد سابقمم نيستي يه دقه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 33612 بازدید | 109 پست
خب ایشون میگه تاحالا نگفتن واسمشم نیاورده کش دادن زیادم بنظرم بیفایدن وممکنه سردتربشه رابطشون بالا ...

اين حرف ساده اي نيس! شما انقدر ساده بر خورد ميكنين كه انگار طرف گفته مثلا بي شعور حالا كشش نده!  دايم در بحث و جدل باسيم يعني چي؟! اين حرفا رو مگه قراره دايم بزنيم !!!! لطفا انقدر تًو سري خور بودن رو ترويج ندين...يك درصد بر عكس بود الان خون اين خانم حلال بود

خب ایشون میگه تاحالا نگفتن واسمشم نیاورده کش دادن زیادم بنظرم بیفایدن وممکنه سردتربشه رابطشون بالا ...

اره.چند وقتيه من مدام حرفشو ميزنم.يه جورايي دلسرد شدم و نااميد باعثشم اينه كه ورشكسته شديم.هي ميپرسم واسش هديه ميخريدي؟باهاش تفريح كجا ميرفتي؟فلان اهنگ كه واسم ميخوني واسش ميخوندي؟

بعدم كه دعوامون گرفت و به اين جا رسيد.

اون بيچاره اصلا مقايسه نميكنه و مدام ميگه عاشقمه(با لجبازي و اذيت هايي كه من كردم و اون دم نزده مطمعنم عاشقمه)

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میخواست ضایعت کنه میگفت انگشت کوچیکشم نیستی

پشم... یعنی چی

چ ادبیاتی واقعا😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
پس قهرمو ادامه بدم؟!

نه عزیزم مگه کشکه؟

مگه کاربرای اینجا از کل زندگی و روحیات شما دو نفر خبر دارن؟

چه راحت مشاوره میگیری؟

اینجا فضای مجازیه چه میدونی کی داره بهت راهکار میده؟آیا علمش رو داره یانه؟

فضای نی نی سایت برای این مشاوره ها و موضوعات حیاتی نیست.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

خانوما یه طرفه به قاضی نرید 

خودش اول حرف زن قبلی رو پیش کشیده

هرچند که شوهرش هم حرف خیلی زشتی زده ولی اول تقصیر استارتر بوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یکم کشش بدی بد نیست ،ولی همیشه باید بدونی برای این که تورو باکسی مقایسه نکنه و بهت احترام بزاره باید ...

باورت نميشه قبل ازدواج انقدر اعتماد به نفس داشتم كه حتي تر دلم خودم خودمو با كسي مقايسه نميكردم.ولي الان مدام خودمو با اون كثافت مقايسه ميكنم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

من تو رندگیم بارها بارها چه حق من بوده و چه نبوده قهر های طولانی کردم 

اما همیشه خودم ضررشو دیدم 

مهمترینش ارامشم رو تو زندگیم از دست دادم و لحظه های که میتونستم با همسر خوش باشم رو واسه جفتمون تلخ کردم 

خواهرانه دارم بهت میگم 

با قهر کردن هیچیز بدست نمیاری، فقط هر بار خودت  رو بی ارزش تر میکنی ، شوهرت تا چند باز نازتو میکشه اما وقتی ادامه دار بشه اونم دیکه بی تفاوت میشه 

اما اگر هربار که ناراحت میشی بعد از ی مدت کوتاه که اروم شدی بری و باهاش منطقی حرف بزنی و دلیل ناراحتی خیلی واضح بهش بگی خیلی خیلی بهتره 

اونايي كه در جريان نيستن با شوهرم دعوام شد گفتم زن اولت هم بود اينجوري رفتار ميكردي؟حق داشته طلاق بگ ...

به هیچ عنوان تحت هیچ حالتی نباید راجع ب زندگی و همسر قبلی ایشون چه تو دعوا چه آشتی  اشاره ای بکنید...مقصرید  در درجه اول  شما  بعدم همسرتون بابت حرف زشتی  گ زده

به زندگیم خوش اومدی....
من تو رندگیم بارها بارها چه حق من بوده و چه نبوده قهر های طولانی کردم  اما همیشه خودم ضررشو دی ...

واقعا درست میگید

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کار تو زشت بوده که اسم اونو اوردی وسط که بخواد همچین جوابی بهت بده

بازم زن مقصره هميشه...اسم طرف رو وسط اوردن مجوز همچين فحشي نيس...لابد مرد يه كاري كرده كه طرف فك ميكنه هنوز اون زن رو بهش أرجحيت ميده

باورت نميشه قبل ازدواج انقدر اعتماد به نفس داشتم كه حتي تر دلم خودم خودمو با كسي مقايسه نميكردم.ولي ...

اگر اونو از زندگیت حذف نکنی 

زندگی رو واسه خودت و شوهرت جهنم میکنی 

سعی کن خودت از نظر خودت تو هر زمینه ای بهترین باشی 

اینجوری شک نکن از نظرت شوهرت هم بهترین میشی