2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم گفت زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 83 پست
منم دلم شکست ک تر نزدی ب احوالش

ببین من چی میکشم دارم میسوزم و آتیش میگیریم بارها پیشم از خوشگلای دیگه حرف زد الهی بمیره که ناجوانمردانه و عمدا دل منو میشکست 

شمارشو بده تا ب.ر...... ینم بهش 😆🤐چقد مردم پرووو هستن چطور چیزی بهش نگفتی

ارزش نداره والا میدادم 

خیلی عوضی بود خیلی بارها کنارش خواب موش میدیدم تعبیرش دشمن بود و کسی که بهم ضربه میزنه خوابم تعبیر شد واقعا ضربه ایی زد که نمیتونم از جام پاشم افسرده شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داشتیم خیلی خوب و مهربون بود یعنی عالی هاااالبته شهرمونم فاصله داشت اخر هفته ها همو میدیدیم ولی ...

وای خدایا 

خدا رحم کنه بهمون 

باید امتحانش میکردی تو موقعیت های مختلف 

گور باباشتو چقدررررر ساده هستی که داری واسه خاطر حرفای یه آدم گاو خودتو عذاب میدی!اینجوری پیش بری نم ...

چون خودمم حس میکنم زشتم و لیاقت ندارم  البته اینو فامیلای مامانم بهم القا کردن الان نمیدونم واقعا زشتم یا خوشگل ! این به کنار  ، یکی بهت بگه زشت واقعا دلت میشکنه خوب😢 از ذهنم نمیره واقعا 

واقعا انقدر وقیح بود؟؟؟؟ خاک بر سرش واقعا. ی تخته اش کم بوده. بیچاره اونی که قراره با این ازدواج کنه

جدا نظرت اینه ؟ خیلیی سوزند منو به نظرت دعای انتقام بخونم یه کم اروم شم من رو چهره خیلی حساس بودم چون خانوادم و فامیلامون اعتماد به نفسمو گرفتن و حساسم کردن از این جهت دلم زود میشکنه اصلا هر کی باشه چهره مثله اخلاق نیست دست خودت باشه و بتونی عوض کنی ادما احساس دارن فک میکنم به آقایونم بگن زشت دلشون بشکنه 

وا یعنی به خواستگارت اجازه دادی درمورد ...حرف بزنه

اجازه ندادم حرفو کشوند اونجا منم جوابشو ندادم 

از همینا میسوزم دیگه طرف ذره ای شعور و شخصیت نداشت اما اون اعتمادبه نفسو نمیدونم از کجا اورده بود !

جدا نظرت اینه ؟ خیلیی سوزند منو به نظرت دعای انتقام بخونم یه کم اروم شم من رو چهره خیلی حساس بودم چو ...

برای آرامش خودت دعا بخون.برای خوشبختیت دعا کن. سعی کن اون انگل رو از ذهنت بیرون کنی. اون با اون اخلاقش نه خودش خوشبخت میشه نه اونی که باهاش ازدواج میکنه پس دیگه بهش فکر نکن

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا جایی ک باید جواب بدی سکوت کردی؟؟عصبی شدم

ترسیدم از زبونش گفتم برمیگرده بدترشو میگه دلم بیشتر میشکنه این یه دلیلش دلیل دیگه اینکه من نمیتونستم اندازه اون وقیح باشم واقعا بر نمی اومد ازم 

منم خواسنگار داشتم

بهم گفت چاقی فلانی و...

حالا خودش شبیه گاومیش شده چاااااااق و...

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
منم خواسنگار داشتمبهم گفت چاقی فلانی و...حالا خودش شبیه گاومیش شده چاااااااق و...

سرش اومده خداروشکر اما این مردا ببخشید خودشونم گاون نمیفهمن از کجا خوردن