2777
2789
عنوان

چجوری الکل صنعتی رو دور بندازیم

40 بازدید | 5 پست

یک الکل صنعتی تو کابینت هست از چهار پنج سال پیش می خوام بندازمش دور بعد اینکه خریدم فهمیدم خطرناکه استفاده نکردم

چجوری بندازمش دور؟یعنی با بطری بندازمش سطل اشغال یا خالیش کنم ؟

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

اینم کاربرد داره ها برای اتیش و اینا ممکنه یکار بیاد فقط یکم احتیاط میخواد توی نگهداری و استفاده، همین

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم کاربرد داره ها برای اتیش و اینا ممکنه یکار بیاد فقط یکم احتیاط میخواد توی نگهداری و استفاده، هم ...

برای ما نداره

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
خالی کن

میگن نباید ریخت تو چاه.

از یک طرف می ترسم برای ماشین اشغالی هم خطرناک باشه.

بنظرت می فهمن سمیه با احتیاط باهاش رفتار کنند؟