2777
2789

ما یماه پیش اسباب کشی داشتیم خونه جدید من وسایل قیمتی و طلاهامو و ساعتامونو گذاشته بودم خونه مامانم بعد اسباب کشی خودم اوردم خونم 

ساعتای شوهرم رو تو‌کوله پشتی که عطر و ادکلن هام توش بود اوردم  ولی چند روز پیش رفتم سر وقت ساعتای شوهرم نیس تو این مدت هم فقط ی خانومی ک قبلا میشناختم اومده کمکم خونه مرتب کردیم هر دوتا ساعت تو ی قوطی بود 

هیچکس خونم نیومده ینی ممکنه دزد اومده باشه استرسی شدم خب پس چرا فقط دوتا ساعتو با قوطی برده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از شوهرت سوال نکردی ببینی ایشون جایی نداشته باشه ؟

پرسیدم عزیزم کل خونه رو هر دوتامون گشتیم حای خونه مامانم 

اخه من وسایل قیمتی و اینا رو‌ بعد اسباب کشی و تقریبا مرتب کردن خونه اوردم گفتم نکنه کسی دست بزنه 

نمیخوام تهمت بزنم فقط به این خانومه شک دارم ااونم یسالی پسرمو نگه میداشت پرستار یکی از همکارای خودمم هست چند ساله قبلا چیزی ازش ندیدم! خدا منو ببخشه 

ای خدا چیای شوهر منم گم میشه 🥹ادم اون موقع نمیدونه چجوری ثابت کنه نمیدونه کجاست مخصوصا اگه شوهرت شک ...

بخدا نیس اخه ممکن نیس مگه یکی اومده باشه خونه فقط دوتا ساعت رو با قوطی برده باشه 

پرسیدم عزیزم کل خونه رو هر دوتامون گشتیم حای خونه مامانم اخه من وسایل قیمتی و اینا رو‌ بعد اسباب کشی ...

بازم همه جای خونه رو بگرد ..اما خوب اگر دزد بود که نمیومد فقط دو تا ساعت ببره ..اگر کسی برداشته باشه کار آشناست 

هوو من چه کتکا خوردم بعد یه مدت میفهمیدیم چی شده یا خودش جایی برده یا من جایی گذاشتم یادم نمیومده

من یکم به این خانومه شک کردم اونم چون هیچکس خونم نیومده 

و اینکه کسی اومده باشه خونه اینم ینی خونه امن نیس تنها موندنی استرس میگیرم از اون روز همش حس میکنم نکنه باز من تنها باشم کسی بیاد 

بازم همه جای خونه رو بگرد ..اما خوب اگر دزد بود که نمیومد فقط دو تا ساعت ببره ..اگر کسی برداشته باشه ...

کسی نیومده فقط فردای روزی ک ساعتا رو تو کوله پشتی گذاشتم اوردم اون خانومه اومد کمکم دیگه هیچکس!