2777
2789
عنوان

خیلی از مامانم ناراحتم بیاین بگین حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 49 پست
خوب غذاتو گذاشته کنار برات بنده خدا، گرم کردنش کاری ندارم با یه دست دیگه ت بزار رو اجاق گرمش کن

جفت دستمه همیشه هم نیس یکی دو روزه بعد خوب میشه اما واقعا این یکی دو روز وحشتناکه دردش مخصوصا شبا

عزیزم ی چیز دیگه اینکه شما الان آرامشت از همه چی مهمتره... انتظارت رو از مامانت بگو بهش تو خودت نگه ندار که ی دفعه با عصبانیت سرش خالی کنی... اشکال هم نداره چون الان حساستری ... اصلا بهش بگو میدونم برات زحمت میشه اما دلم میخواد بیشتر پیشم باشی 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر من چی بگم که دو روز قبل تاریخ سزارینم رفت استانبول تفریحی.تاره بچه اولمم دوسالش بود بعد ده ...

من مامانم برا همه هست از این زورم میاد اونا از من بیشتر مهمن براش مامان من برا کل فامیل بوده و هست منم یه روز انتظار داشتم.... کاش زنی بود که فکر خودش بود زورم نمیومد اما فقط من بدشانسم انگار

هرکسی زندگیه خودش رو داره ! شاید شمابخوای عین 9 ماه بارداریت رو مریض باشی و دلت بخواد خونه مادرت باش ...

من کاری به خواهرم ندارم بره ولی مامان دونست من مریضم من واجب تر بودم خواهرمم دید من مریضم نباید بچشو ول میکرد گردن من که بدتر بشم من استراحت مطلق بودم یکم درک خوب چیزیه تازه بازم به شمالشون هیچی نگفتم گذشت اما امروز اصلا واجب نبود بره دیگه 

من مامانم برا همه هست از این زورم میاد اونا از من بیشتر مهمن براش مامان من برا کل فامیل بوده و هست م ...

اگه مدلش اینطوره که شما میگین یکمی بی انصافی میکنه که اینقدر به همه خدمات میده جز دختر خودش !!!!عجیبه واقعا 

شمام دیگه از بچه کسی مراقبت نکن فعلا شرایطت مساعد نیست محبت اصافه هم نکن فقط به فکر خودت و بچه باش تا این مدت بگذره

حال متکلم از کلامش پیداست
عزیزم اولا شما دستت درد میکنه بافتنی چرا میبافی؟؟اخه شما خودت به فکر خودت نیستی توقع داری دیگران باش ...

دستم خوب شده بود گفتن از داروها بوده نمیدونم چرا باز درد گرفت من دیگه دارویی سرمی نزده بودم برا همین بافتنی کردم دیروز ولی شبش مامانم دید حالمو صبح زود تنهام گذاشت رفت حتی نمیتونستم صبونه بخورم تا شوهرم اومد...

عزیزم محبت زیادیش باعث اختلافه.الان شما همین محبتتو که به مامانت بکنی یه کلمه حرفشو بزنی میگن منت کردی اگه کمش کنی میگن خرش از پل گذشت ..خلاصه که یا محبت نکن یا میکنی دیگه توقع نداشته باش.که به نظر من تعادل رو رعایت کن.وظیفه شما شاید باشه ولی وظیفه شوهرت نیس همش به حرف مامانت باشه

عزیزم شما هم باید به اندازه توانت کمکش کنی که الان اینقدر ازش انتظار نداشته باشی... اون بنده خدا وظی ...

من تا ۱۵ هفته هیچیم نبود هیچ کاری هم به کارش نداشتم کمکشم بودم تو خیلی کارا ولی الان مریض شدم اندازه یه روز مهمونی نرفتن خواسته زیادی نبود

کلا هم محبت باااید دوطرفه باشه 

اون احترامه که برای پدرمادر واجبه باید بذاریم حتی پدر مادر وظیفه نشناس ولی محبت رو فقط در جواب محبت باید ابراز کرد ماها که مسیح مقدس نیستیم بی شایبه به عالم عشق بورزیم ادم معمولی هستیم و از محبت یک طرفه دلزده و خسته میشیم شمام دیگه ازین به بعد روی یک خط تعادلی رفتار کن باهاشون 

حال متکلم از کلامش پیداست
عزیزم ی چیز دیگه اینکه شما الان آرامشت از همه چی مهمتره... انتظارت رو از مامانت بگو بهش تو خودت نگه ...

دیگه بمیرمم نمیخوام کاری کنه مادر شوهرم از مادرم بهتره اینجور که معلومه بخدا اون مادر شوهرم بود تو اون حال دیشب منو میدید محال بود تا چند روز بزاره تکون بخورم

اگه مدلش اینطوره که شما میگین یکمی بی انصافی میکنه که اینقدر به همه خدمات میده جز دختر خودش !!!!عجیب ...

بخدا هرکس نذر داره هرکس مجلسی داره انگار مامان من مستخدمه همه کاری میکنه تنش سالمه میتونه جوونه زرنگه نمیدونم چرا اینقد که به بقیه اهمیت میده بزا من نیس شانس منه دیگه حالا هیچکسم اندازه من فکرش نیس ها خودش میدونه ولی دو بار تنگم بود احتیاجش داشتم ولم کرد

دیگه بمیرمم نمیخوام کاری کنه مادر شوهرم از مادرم بهتره اینجور که معلومه بخدا اون مادر شوهرم بود تو ا ...

الان عصبانی هستی این حرف رو میزنی دختر خوب... مطمئنم مادرت هر کاری کنه بازم از هر کسی تو زندگی برای تو مهم تر هست وگرنه اینقدر ناراحت نمیشدی... واسه همین وقتی آرامش پیدا کردی حتما حرف دلت رو بهش بگو وگرنه این رنجش ها روی هم جمع میشه آزارت میده... 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
کلا هم محبت باااید دوطرفه باشه  اون احترامه که برای پدرمادر واجبه باید بذاریم حتی پدر مادر وظی ...

آره آدم اینجور وقتا اطرافیانشو میشناسه شوهرم اصلا هیچی نمیگه که نکنه من ناراحت شم فقط اون سری بهم گفت میبینی هیچکس برا هیچکس نیس چه دنیای بدیه.... واقعا راس میگه هیچکس به فکر آدم نیس باید اینو فهمید