2777
2789
عنوان

خیلی از مامانم ناراحتم بیاین بگین حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 49 پست
الان عصبانی هستی این حرف رو میزنی دختر خوب... مطمئنم مادرت هر کاری کنه بازم از هر کسی تو زندگی برای ...

خودش فهمید ناراحت شدم دیگه انتظاری از کسی ندارم... 

خوب برفی جان 

خودت داری میگی برای همه هست اما برای شما نیست

چرا یه درصد فکر نمی کنی ممکنه یه چیزی اونو عمیقا ناراحت کرده که دلش نمی خواهد حتی تو خونت بمونه ممکنه یه رفتار یا حرکات از شما یاهمسرت دیده که خوشش نیامده وچون دخترشی به روت نمیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برفی جان  خودت داری میگی برای همه هست اما برای شما نیست چرا یه درصد فکر نمی کنی ممکنه یه ...

نه باور کن جوری که همسر من باهاشه داداشام نیستن محاله جایی بریم مسافرتی چیزی نبریمش مهمونی میریم خواهرم هست داداشم هست فقط ما میرسونیمش خونه با اینکه خونه ما تا مامانم از همه دورتره فقط من شانس ندارم اینقد نخواستم کاری برام کنه اذیت نشه تو مریضیمم به فکرم نیست 

من مامانم برا همه هست از این زورم میاد اونا از من بیشتر مهمن براش مامان من برا کل فامیل بوده و هست م ...

دقیقا نامان منم تو فامیل معروفه به خوش قلبی و از خودگذشتگی  و همه تعریفشو میدن واقعا هم اینطور هست البته ولی برای من نبوده خودمم تعجب کردم  چرا