2777
2789

ما بخاطر محل کارشوهرم خونمون ی شهر دیگه است چندروز اومدیم شهرمون. من رفتم خونه مامانم اینا اونم رفت خونه مادر خودش

(دیشب دورهم جمع بودن به من نگفتن بیا چون من با یکی از برادرشوهرم و جاریم قهرم بخاطر فضولی و حرفاشون یکم دلخوری پیش اومد ولی خب در حد سلام ک میکردیم بعد شوهرم تولد اون یکی برادر شوهرم بود شوهرم خودش سوپرایزش کرد توی خونه مادرشوهرم همه بودن خواهر شوهرام برادرشوهرام بعد شوهرم بهم نگفت بیا هیچکس نگفته خیلی ناراحت شدم☹️گریه کردم رفتم به مادرشوهرش گفتم چرا دعوتم نکردیم گفت خونه خودته نیومدی چرا نیومدی گفتم نمی‌دونستم شوهرم بهم نگفته بود😭😭من خیلی ساده ام چرا رفتم گفتم پشیمونم خودمو کوچک کردم😭اونوقت شوهرم پیششون گفته بود مامانش تنها بود واسه همین نیومد

( دلیل اصلیش گفت چون با اون یکی جاری قهر بودی نخواستم ببینیش حرص بخوری گفتم الان ک بیشتر حرصم دادی تازه اونموقع مهم نبود برام میومدم سلام میکردم تیپ‌میزدم می‌دیدم

شوهرم گفت ببخشید این حرفا ولی دلم شکست😭همه خونه مادرشوهرم جمع بودن بجز من😭😭کلا همیشه بی محلی می‌کنند 

امشب هم خواهر شوهرم چندبار زنگ زد به شوهرم که دعوتمون کنه خونش ولی اصلا به من زنگ نزد انگار از من متنفرن

کاربر قدیمی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خواهرگلم میترسم حرفی بزنم دلت بشکنه ببخش ولی وقتی شوهره به خانومش ارزش نده بقیه اصلا ارزش نمیدن متاسفانه همسرت اونارو  به شما ترجیح میده . سعی کن مثل خودش رفتار کنی اولویت آخرت همسرت باشه اینحوری کمتر حرص میخوری

چرا الکی شلوغش میکنی؟ میخواستی کنار شوهرت و خونه مادرشوهرت باشی جدا نمیرفتید هرکدوم خب،اونام احتمالا گفتن دلش میخواست میموند کنار شوهرش

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

نرو دیگه.

دیگه مخل نده و اهمیت نده .

بگو  عوض اینکه منم دعوت میکردی  هنوز زبون هم دارید ؟ 

حالا که جاریت رو  بیشتر از تو میدونن و اون بوده تو نبودی  خط بکش روشون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم خواهرگلم میترسم حرفی بزنم دلت بشکنه ببخش ولی وقتی شوهره به خانومش ارزش نده بقیه اصلا ارزش نمید ...

چه خاکی بریزم سرم بدبخت کردم خودمو نه راه پس دارم نه راه پیش 

خودش هم کاملا می‌دونه مجبورم تحمل کنم

کاربر قدیمی هستم

حق داری دلخور باشی نمیتونست بهت بگه تولد گرفته حالا یا میرفتی یا دلت نمیخاست نمیرفتی 

مردا همین چشمشون خانواده هاشون رو میبینه کلا فراموشی میگیرن که این وسط باید یه مشورتی هم کنن

کاربری دست دو نفره