2777
2789

من حدود یک ماه پیش حالم بد شد برا عفونت ادراری و تهدید به سقط بیمارستان چند روز بستری بودم وقتی مرخص شدم استراحت مطلق بودم که بعد ۳ روز خواهرم اینا خواستن برن شمال برا انجام کاری هیچوقت اونا مامانم مسافرت نمیبرن چون کار داشتن باید مامانم بچشو میگرفت به مامانمم با خودشون بردن اصلا نگفتن این مریضه ولش نکنیم بچه بزرگه خواهرمم ول کردن گردن من بفرستمش مدرسه و....

حالا این گذشت هیچی نگفتم گفتم خب مامانم دوس داشته بره شمال عیب نداره 

بعد خواهر زادم که پیشم بود مجبور رخت خواب که یه شب براش انداختم ازون شب دست درد وحشتناکی گرفتم حالا نمیدونم به رخت خواب ربط داشت یا نه دست دردم ۳،۴ روز ادامه داشت اینقد شدید که شوهرم غذا میذاشت دهنم اصلا قابل توصیف نیست

حالا دیشب باز خونه مامانم بودم یکم بافتنی کردم شب بازم همون دست درد لعنتی اومد سراغم و مامانم دید حالم چطوریه تا خود صبح گریه کردم چند بار از صدای نالم مامانم بیدار شد

دم صبح یکم خوابم برد که بیدار شدم دیدم پیام داده که رفته خونه دختر خالم چون پدر شوهر دختر خالم نذری داشته😐 نوشته بود ناهار تو یخچال گرم کن بخور خب تو دیدی من دستم تکون نمیتونم بدم چطور ناهار گرم کنم یعنی اینقد واجب بود خونه دختر خالم خیلی ناراحت شدم خیلییییی

باز الان بهش زنگ زدم گفتم رفتی خونه بیام اونجا گفت نه شامم اینجام منم گفتم اینقد واجب بود امروز بری اونجا این خاله بود خودش دخترشو ول میکرد بیاد خونه من ؟قطع کردم بعدش

من دو باره دارم مریض میشم این منو ول میکنه میره تروخدا کی دلش میاد دخترشو تو این حال ول کنه بره مسافرت و مهمونی خواهرم اینا صدتا مسافرت رفتن کلی مامانم ناراحت شد گفت ببین یه تعارف به من نزدن همه جا ما میبریمش شوهر من اژانسشه بخدا خرید همه چی الان دو بار بهش احتیاج داشتم منو ول کرد برا کار غیر واجب رفت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری خونه خودت؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

من بهت حق میدم آدم از مادرش توقع محبت داره 

ولی خب حالا غصه بخوری چی میشه؟ درست که نمیشه، بعضیا کمتر احساساتی ان کاریشون هم نمیشه کرد، این وسط اعصابتو الکی خراب میکنی، بپذیر اخلاق مامانت اینه، و بیخیال شو

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

من کاری به تو و مامانت ندارم اما

حتما گردنت گرفته زده به دستت برو دکتر ی آمپول هست بزنی خوب میشی

الکی واسه چی دردشو تحمل میکنی

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

عزیز اول اینکه اعصاب خودتو خورد نکن واسه نی نی ت خوب نیست

دوم اینکه به نظر من دیگه بعد از ازدواج باید یه کم توقعمون رو از پدر مادر کم کنیم.اونا زحمتاشونو کشیدن

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

همتون از هم خیلی توقع دارین و علاقه ای هم به ارایه خدمات ندارین شما بیماری بچه نمیتونی نگهداری 

یک شب رختخواب پهن کردی هنوز دستت اذیته ایشون هم مشخصه اصلا تمایل به بیمارداری نداره دیگه 

وظیفه همسران هست که وقت بیماری از هم مراقبت کنن هیچ چیز جای محبت مادرانه رو نمیگیره اما خوب وقتی دلش نمیخواد زوری که نمیشه

حال متکلم از کلامش پیداست

خب عزیزم اونم حق داره واسه خودش زندگی کنیم 

مامانا از اولش بد عادتمون کردن 

عادت کردیم که مامان همیشه خونه باشه به ما کمک کنه 

ولی اونم ادمه نباید که زندگیشو چیزایی که دوس داره رو فدای ما بکنه 

من بهت حق میدم آدم از مادرش توقع محبت داره  ولی خب حالا غصه بخوری چی میشه؟ درست که نمیشه، بعضی ...

چرا همه کاراش با منو شوهرمه ولی کسای دیگه باشن براشون جون میده خواهر برادرای دیگم هیچ کاری براش نمیکنن زن داداشم حامله بود مامانم ۹ ماه پرستارش بود حس میکنم اشتباه کردم اینقد هواشو داشتم