2777
2789
عنوان

نمیدونم این خواستگارم قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته شدمم از کار

عزیزم فکر‌میکنی از هوو شدن خسته نمیشی؟

زندگی ذلت بار  رو به زندگی شرافتمندانه‌ ترجیح میدی؟ مثلا چقدر پول داره یه تریلی داره ایلان ماسک که نیست بخای اینجوری شخصیتتو‌‌خورد کنی عزیزم 

برو دنبال مهارت کسب کردن مثلا برو ناخن کاری یاد بگیر  

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
اوه من تازه دیدم خواستگارت زن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوای آوار شی سر زندگی مردم؟؟؟

چکار کنم روزی ۱۰ ساعت کار کم نیست از ۴ تا ۱نیم شب 

روزا نمیرسم درس بخونم بچمم هست اصلا دیگه نمیرسم بهش‌برسم

عزیزم فکر‌میکنی از هوو شدن خسته نمیشی؟زندگی ذلت بار رو به زندگی شرافتمندانه‌ ترجیح میدی؟ مثلا چقدر ...

همینجا که راضیم ۱۰ تومن اینجا میگیرم ۵ تومن یارانه نفقه بچمم ولی خب خسته میشم کارش سنگینه اصلا وقت نمیکنم به درسام برسم 

همین؟؟؟؟؟چون فرصت نداری یکی. دیگ رو بدبخت کنی؟؟؟متاسفم واقعا واست

زنش راضیه  با خانمش حرف زدم خانمش میگه من نمیتونم نیازش بر طرف کنم اصلا  رابطه ای نداریم با هم  خودم بهش گفتم برو زن بگیر 

خجالت بکش خانم 

از تو هم خسته میشه سرت هوو میاره 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

همینجا که راضیم ۱۰ تومن اینجا میگیرم ۵ تومن یارانه نفقه بچمم ولی خب خسته میشم کارش سنگینه اصلا وقت ن ...

فکر میکنی ازدواج کنی وقتت آزاد تره؟ باید با شوهر و زن اول و بچه اون و خودت... سر و کله بزنی

میدونم زندگی بهت سخت میگذره ولی با این ازدواج کنی سخت تر هم میگذره

میگی ۱۵ تومن درآمدته‌‌ یعنی با ۱۵ تومن نمیشه زندگی بچرخه؟ کیس های بهتر و پدر سینگل هست چرا با این پروفیل هرزه میخوای ازدواج کنی؟

امیدوارم از ازدواج اولت درس گرفته باشی و دوباره اشتباه نکنی

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟