2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر چرا اینجوریه

383 بازدید | 5 پست

و اینکه این پسر آیا شوهر خوبی هست یا همین رفتارارو داره با زنش 

پسری که اول آشنایی پیشنهاد ازدواج میده با اینکه دختره میگه فعلا آشنا بشیم و اینا پسره اصرار داره که من عاشقت شدم و فلان چند ماه با دختره دوست میشن و پسره سه چهار ماه بعد دوستی به دختره میگه کات کنیم اخلاقامون بهم نمیاد با اینکه دختره دختر خوبیه 

بعد هی کات می‌کنه هی میاد یه بار که کات میکنن دختره میگه اوکی باشه بدرد هم نمی‌خوریم بعد چند ساعت پسره میاد میگه عشق من کیه؟ و کلا پشیمون میشه دوباره میاد 

در نهایت هم با کارای پسره و بدقولیاش دختره باهاش مجبور میشه کات کنه 

و حالا پسره طلبکارع انگار نه انگار که کات کردن تقصیر خودش بوده و دختره رو مقصر می‌دونه 

و بعد دو سال هم ازدواج می‌کنه پسره 

نظرتون چیه چرا اینجوری بوده ؟ایا اصلاح میشه یا با زنش هم همینجوریع ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
دلیل کات اول چی بود یعنی دعوا کردید که گفت بهم نمیخوریم؟

نه یه موقع بیخودی خودش اخلاقش عوض میشد یهو به دختره  گیر میداد 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل داره کلا پس مودیه و شایدم دو قطبی

پس سوال پیش میاد چجوری ازدواج کرده ایا زنش متوجه این رفتارش نشده