2777
2789

توی تاپیک های قبلیم راجب همکلاسیم که به یه بهونه ای اومد باهام صحبت کنه، گفتم

منم سری بعدی، یه خرده بیشتر به خودم رسیدم، دیدم توی کلاس اصلا بهم نگاه نمی کنه، ناراحت شدم، گفتم حتما خوشش نمیاد ازم

کلاس که تموم شد و توی حیاط بودم، یهو از پشت گفت ااا سلام خانم …(فامیلیم رو گفت) بعد دیگه وایساد باز حرف زدن و چون هوا سرد بود، گفت بریم توی یکی از کلاسای خالی بشینیم، دوباره یه ساعت نشستیم حرف زدن🙈

حقیقتا چیزی از دوستی و اینا نگفت، ولی خب وقتی داشتیم حرف می زدیم، از نظر اخلاقی و اینا، چند تا مسئله خیلی ریز وجود داشت که بینمون شبیه بود

به نظرتون داره پا میده بهم؟!

به نظرم چون خیلی اولشه، مثلا نمیاد پیام بده بهم و اینا؛ احساس می‌کنم بیشتر می‌خواد آشنا شیم😂🤦🏻‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یه ساعت رفتی نشستی حرف زدی با پسره؟😐😂سر چی بعد؟اونم تو کلااااس حداقل میبردت کافه ای جایی

در مورد کلاسا و وضعیت بچه ها و اینا😂😂😂

آخه تازه آشنا شدیم بعدشم فکر نمی کردیم آنقدر حرف بزنیم که

بعدشم کلاس داشتیم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

الهی عزیزم 🥰🥰😍🫠

🫠🫠🫠

دارم دیوانه میشم نمی دونم چه حسی داره نسبت بهم

تو کلاس دراما نمیسازن دانشگاه؟

نه بابا بسازن هم مهم نیست🤣🤣🤣

خیلی خوبه ک دونفرتون از هم خوشتون میادمن چرا از ادمایی ک میان سمتم خوشم نمیاد

من نمی دونم اونم از من خوشش میاد یا نه

میگم نکنه می خواد دوست عادی باشیم

هر چند که با هیچکس دوست عادی نیست، فقط سمت من اومده🤣🙈💔

🫠🫠🫠دارم دیوانه میشم نمی دونم چه حسی داره نسبت بهم

خب اگه ک ندیدی با بقیه دخترا گرم بگیره و صحبت کنه مطمئن باش ازت خوشش میاد دیگه

ب رفتارش دقت کن ی سری با همه همینن اگه ک نیست مبارکه💃💃

در مورد کلاسا و وضعیت بچه ها و اینا😂😂😂آخه تازه آشنا شدیم بعدشم فکر نمی کردیم آنقدر حرف بزنیم کهبع ...

وای چه بحثای مهمیم🤣

میخا نخ بده روش نمیشه😂💔

ولی در کل حرکت ضایعیه شمام زیاد همراهیش نکن بزا اول تکلیف مشخص که الان رله رفیقه چیه

بعد متناسب با اون وقت بگذرون باهاش

خب اگه ک ندیدی با بقیه دخترا گرم بگیره و صحبت کنه مطمئن باش ازت خوشش میاد دیگهب رفتارش دقت کن ی سری ...

نه نه با هیچکس اینجوری نیست

حتی با پسرا هم خیلی گرم نمی گیره🥲

اولشه میخواد اخلاقتو شناسایی کنه😂

😂😂😂

چجوری رفتار کنم زشت نباشه؟!

من خیلی سیاست دخترانه بلد نیستم

بیشتر خودمم