2777
2789
عنوان

اولین قرار و اخرین

133 بازدید | 15 پست

امروز بار اول یه اقایی رو‌دیدم برای شناخت ازدواج. نسبت ب عکس ده سال سنش بیشتر بود. و چهل دقیقه دیرکرد و ترافیک بود و یه اب هم نخرید برام ب بهانه تایم کم.

اخرشم گفت شرط ببندیم اگر جنگ نشد ناهار مهمون تو و برعکس! بدم اومد ازش 

برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراااااااارکن🚶😂

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

چ باحال آخه من موندم چرا میرید بیرون و این رفتارا میشه 

البته همه میخوایید فقط عاقلانه ازدواج کنید و هر دو برا هم خرجی نمی‌کنید چون احساسی نیس 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چ باحال آخه من موندم چرا میرید بیرون و این رفتارا میشه البته همه میخوایید فقط عاقلانه ازدواج کنید و ...

راستش منم امتحانی رفتم ببینم این ک مهندسه و خونه ماشین داره چرا مجرد مونده دیدم بله  خسیسه. عاشقانه ازدواج کنیم بهتره خب.

راستش منم امتحانی رفتم ببینم این ک مهندسه و خونه ماشین داره چرا مجرد مونده دیدم بله خسیسه. عاشقانه ...

اره عزیزم 

عاشقانه ای که عقل هم کار کنه خیلی بهتره 

منظورم کور و کر نشه آدم از شدت عشق

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نباید چهل دقیقه صبر میکردی....

پشت تلفن خودش ناراحت و‌خسته بود از ترافیک.دیگه موندم فقط ببینمش و بعد ردش کنم

دختره میگفت دوس پسرم مغازه کیف و کفش داره گفتم دنبال کفش خوب میگردم گفته این راسته همش کفشه برو بخر ...

چقدر بد.. اینکه دوست پسر نیست دیگ