2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

85 بازدید | 7 پست

سلام خانوما 

شما بعد از زایمان طبیعی واژنتون گشاد نشد؟

یا اینکه بخیه ها باعث تنگ شدنتون نشد؟

بعد زایمان سوزش دارید؟

چند ساعت طول کشید تا نینیتونو بغل کنید 

بیست و چهار ساعت کامل طول کشید 😂 بستری بودم. نه فرقی ایجاد نشده 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

عزیزم اینکه میگن واژن گشاد میشه اشتباهه و متاسفانه در ایران جا افتاده بعضی از افراد کلا ژنتیکی رحمشون مشکل داره الان بیمار داریم که حتی زایمان نکرده اما عمل میکنه

دوران نقاهت هم باید طی بشه 

بسلامتی نی نی تونو بغل کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه میگن واژن گشاد میشه اشتباهه و متاسفانه در ایران جا افتاده بعضی از افراد کلا ژنتیکی رحمشو ...

وای مرسی من خیلی میترسم از اینکه بدنم  دیگه مثل اول نشه 

🤣یعنی همش درد داشتیییی

من درد داشتم ولی بستری نمیکردن میگفتن رحمت دو سانت باز شده تازه هنوز زوده خلاصه با نامه ماما همراهی که داشتم و یه پزشک دیگه بستری کردن ماما همراه اومد بالا سرم با کلی ورزش و کوفت و زهرمار آخرم دیدن بچه جا خشک کرده بیرون نمیاد خودشون کیسه اب و پاره کردن بعد چند ساعت هم به دنیا اومد ولی روند زایمانم از لحظه ای که دکتر گفت بچه سرش دیده میشه تا وقتی که به دنیا بیاد کلا پنج دقیقه هم نشد دکترم می‌گفت خیلی خوب پیش رفت تنها چیزی که باید انجام بدی نترسیدنه و این که لج نکن مثل من به حرفهای دکترت گوش بده

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من درد داشتم ولی بستری نمیکردن میگفتن رحمت دو سانت باز شده تازه هنوز زوده خلاصه با نامه ماما همراهی ...

طبیعی بهتره یا سزارین برگردی عقب بازم طبیعیو انتخاب میکنی؟!

طبیعی بهتره یا سزارین برگردی عقب بازم طبیعیو انتخاب میکنی؟!

آره من برگردم بازم میرم طبیعی سزازین واقعا نمیتونم اون همه بخیه و اذیت و تحمل کنم