2777
2789

ما یمدت با شوهرم ی مشکلاتی داشتیم الحمدلله حل شد مال یک سالو نیم پیش بود

من اشتباهی ک کردم پیش مشاور دانشگاه رفتیم و بیشتر اون حاجاقا با خونواده شوهرم حرف زد تنهایی و کلی چرتو پرت بهشون گفته بود این خانم بدرد نمیخوره و جدا بشین و باید میومدن پیش من نمیذاشتم ازدواج کنن

بعد یکسال شوهرمو دیده بهش میگه عه شما هنوز باهمین؟جدا نشدین؟😐 ک یعنی باید جدا میشدین همچین انتظاری رو داشتم

جوری رو ذهن خونواده شوهرم تاثیر بد گذاشته بود از من ک همه هی میگفتن بدرد نمیخورین جدا شین با اینکه زندگیمو واقعا دوس داشتم

خدا همچین ادمایی رو لعنت کنه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

عزیزم اینجا ایرانه ادم به مشاور مدرسه برای نمره ها و درساش اعتماد نمی کنه اون موقع تو رفتی مشکلات زناشوییتو گذاشتی کف دست مشاور دانشگاه 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم بخاطر همین نمیرم مشاور

می ترسم یه طرفه قصاوت کنه و همه چی رو فقط خراب کنه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم