سلام دوستان من دیپلم امور اداری دارم هنرستان رفتم فقط دانشگاه نرفتم ولی خیلی بع زبان انگلیسی علاقه دارم خیلی زیاد 21 سالمه میتونم مثلا فشرده 3 سال زبان بخونم (بلدم تا حدودی) بعد تدریس کنم؟ امکانش هست ک براش تلاش کنم چون میخام ببینم اگر میشع تلاشمو بکنم 3 یا 4 سال بکوب بخونم و بتونم تدریس کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
واقعا با آیلتس میشه؟ نمیگن لازمهم حتما مدرک دانشگاه داشته باشی (یکی میگف باید مدرک دانشگاه هم داشته ...
اشباه گفته برای تدریس در آموزشگاه آیلتس یا تافل میخوان مدرک دانشگاهی معتبر نیست براشون
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
جدی؟ اخه ایلتس و تافل ک اعتبارشون 2 سالهو اینکه برای اونایی ک میخان مهاجرت کنن
تا جایی که من میدونم با لیسانس آموزش زبان بری آموزشگاه میگه آیلتس چی داری؟
یه کاربردشم واسه مهاجرته
یعنی من 5 سال برم آموزشگاه مدرک چی بهم میدن؟ در کنار اینکه برم اموزشگاه میتونم مثلا خودخان بخونم خودمو بکشم بالا دلم میخاد آموزشگاهو برم ک تجربه بیشتر کسب کنم با محیط
یعنی من 5 سال برم آموزشگاه مدرک چی بهم میدن؟ در کنار اینکه برم اموزشگاه میتونم مثلا خودخان بخونم خود ...
اونام یه ازمون میگیرن بهت مدرک میدن با اونم احتمالا بتونی کار کنی
آموزشگاه بری خودتم بخونی خودتو بالامیکشی.
آموزشگاه نری خیر
وارد زبان منظورت تسلط هست اگر بخونی بله
کسانی هستند فقط پول خرج میکنن ۶ سال زیان میخونن بگی یه دقیقه انگلیسی حرف بزن نمیتونن