2777
2789

سلام دوستان من دیپلم امور اداری دارم هنرستان رفتم فقط دانشگاه نرفتم ولی خیلی بع زبان انگلیسی علاقه دارم خیلی زیاد 21 سالمه میتونم مثلا فشرده 3 سال زبان بخونم (بلدم تا حدودی) بعد تدریس کنم؟ امکانش هست ک براش تلاش کنم چون میخام ببینم اگر میشع تلاشمو بکنم 3 یا 4 سال بکوب بخونم و بتونم تدریس کنم 

کلاس زبانا چجوزیه بعد چن سال مدرک چی میدن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ هدفت فقط پول دراوردنه اصلا نمیصرفه معلم زبان شی

کلی راه های بهتر و سریعتر هس واسه کسب درامد

ولی اگه خیلی علاقه داری و پول واست مهم نیس اره طی سه سال میشه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

تو آیلتس هم بگیری میتونی باهاش تدریس کنی

واقعا با آیلتس میشه؟ نمیگن لازمهم حتما مدرک دانشگاه داشته باشی (یکی میگف باید مدرک دانشگاه هم داشته باشی رشته اش مهم نیست ولی باید باشه) 

فشرده بله 

آموزشگاه ۵تا ۶ سال(تجربه شخصی)

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بكوب بخوني اره. ميتوني از مراكز فني حرفه اي(با حالا يه اسم ديگه داره. يادم نيست. موسسه ازاد يعني)مدر ...

مراکز فنی حرفه ای من مشهدم مثلا اونجا چیکار میکنن کلاس زبان باید بری بعد مدرک یا فقط آزمون؟ 

واقعا با آیلتس میشه؟ نمیگن لازمهم حتما مدرک دانشگاه داشته باشی (یکی میگف باید مدرک دانشگاه هم داشته ...

اشباه گفته برای تدریس در آموزشگاه آیلتس یا تافل میخوان مدرک دانشگاهی معتبر نیست براشون

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

جدی؟ اخه ایلتس و تافل ک اعتبارشون 2 سالهو اینکه برای اونایی ک میخان مهاجرت کنن

تا جایی که من میدونم با لیسانس آموزش زبان بری آموزشگاه میگه آیلتس چی داری؟

یه کاربردشم واسه مهاجرته

فشرده بله آموزشگاه ۵تا ۶ سال(تجربه شخصی)

یعنی من 5 سال برم آموزشگاه مدرک چی بهم میدن؟ در کنار اینکه برم اموزشگاه میتونم مثلا خودخان بخونم خودمو بکشم بالا دلم میخاد آموزشگاهو برم ک تجربه بیشتر کسب کنم با محیط 

یعنی 6 سال برم زبان وارد میشم؟ 

یعنی من 5 سال برم آموزشگاه مدرک چی بهم میدن؟ در کنار اینکه برم اموزشگاه میتونم مثلا خودخان بخونم خود ...

اونام یه ازمون میگیرن بهت مدرک میدن با اونم احتمالا بتونی کار کنی

آموزشگاه بری خودتم بخونی خودتو بالامیکشی.

آموزشگاه نری خیر

وارد زبان منظورت تسلط هست اگر بخونی بله

کسانی هستند فقط پول خرج میکنن ۶ سال زیان میخونن بگی یه دقیقه انگلیسی حرف بزن نمیتونن

مراکز فنی حرفه ای من مشهدم مثلا اونجا چیکار میکنن کلاس زبان باید بری بعد مدرک یا فقط آزمون؟

دقيق نميدونم. ولي زماني كه تو يكي از اموزشگاهاي زبان منشي بودم، يكي از دبيرا ديدم تو پروندش همچين چيزيه كه از يه فني حرفه اي ازاد مدركشو گرفته. 

كارشم خيلي خفن بود. الانم رفته انگليس. 

يعني خودشم خيلي پشتكار داشته و تمرين ميكرد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.